Η… αδιάφορη Γιουβέντους κάνει τη ζημιά στη Ρόμα

Τελευταία νέα και προτάσεις για τα πέντε σημερινά ματς της 36ης αγωνιστικής της Serie A

BetFootball 12/05/19 - 09:34

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής στη Serie A…

ΤΟΡΙΝΟ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ (13:30)

Η Τορίνο που βρίσκεται στην 7η θέση και στο -5 από την τετράδα, είναι επτά σερί ματς αήττητη, μετρώντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ η Σασσουόλο που είναι αδιάφορη βαθμολογικά μετράει δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (1,54)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ (16:00)

Αδιάφορη βαθμολογικά η Σαμπντόρια, έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, με μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια της. Η Έμπολι που είναι στην επικίνδυνη ζώνη και στο -2 από την σωτηρία, μετά από τρεις ήττες και μία ισοπαλία, επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: OVER 2,5 (1,55)

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (16:00)

Η Φροζινόνε που υποβιβάστηκε και μαθηματικά, μετράει μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία της ματς, ενώ η Ουντινέζε που είναι δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έρχεται από δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 (1,72)

ΣΠΑΛ – ΝΑΠΟΛΙ (19:00)

Η ΣΠΑΛ που είναι αδιάφορη βαθμολογικά, έχει έξι νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές, ενώ και η Νάπολι που δεν κυνηγάει κάτι, μετράει τρεις νίκες και μία ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: OVER 2,5 (1,62)

ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:30)

Τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα έξι τελευταία της ματς έχει η Ρόμα, η οποία πάντως δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και έχει βρεθεί στο -3 από την τετράδα. Η Γιουβέντους μετά την κατάκτηση του τίτλου δεν κυνηγάει κάτι, αλλά δεν παρουσιάζεται αδιάφορη, κάτι που φάνηκε και στις ισοπαλίες με Ίντερ (εκτός) και Τορίνο (εντός) που είχαν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: X (3,42)

Παρασκήνια

Θέματα