Η Αταλάντα παίρνει βαθμό… χρυσάφι στο Τορίνο

Τελευταία νέα και προτάσεις για τα έξι σημερινά ματς της 37ης αγωνιστικής της Serie A

BetFootball 19/05/19 - 09:31

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής στη Serie A…

ΚΙΕΒΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (13:30)

Η ουραγός Κιέβο με δύο νίκες σε 36 ματς περιμένει απλά την ολοκλήρωση του… μαρτυρίου της. Η Σαμπντόρια αδιάφορη βαθμολογικά, έχει πέντε ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη στα επτά τελευταία της ματς, με τα τέσσερα πιο πρόσφατα να είναι στο over.

ΠΡΟΤΑΣΗ: OVER 2,5 (1,47)

ΠΑΡΜΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (16:00)

Η Πάρμα που είναι τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, μετράει εννέα σερί ματς χωρίς νίκη, στα οποία είχαν πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Φιορεντίνα που είναι στο +5 από τη γραμμή του υποβιβασμού, έχει φτάσει τα δώδεκα σερί ματς χωρίς νίκη, με πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ (3,19)

ΕΜΠΟΛΙ – ΤΟΡΙΝΟ (16:00)

Η Έμπολι που είναι δύο βαθμούς πίσω από την σωτηρία, έρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ η Τορίνο που είναι δύο βαθμούς πίσω από την 6η θέση που δίνει εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα επτά τελευταία της ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: OVER 2,5 (1,81)

ΜΙΛΑΝ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ (19:00)

Η Μίλαν που είναι τρεις βαθμούς πίσω από την 4η Αταλάντα, μετράει δύο σερί νίκες, με την υποβιβασμένη Φροζινόνε να έχει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία της ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: OVER 2,5 (1,43)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (21:30)

Μία νίκη στα πέντε τελευταία της ματς έχει η πρωταθλήτρια Γιουβέντους, με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της. Η Αταλάντα που είναι στην 4η θέση, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, ενώ την Τετάρτη ηττήθηκε 0-2 από την Λάτσιο στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ (3,07)

ΝΑΠΟΛΙ – ΙΝΤΕΡ (21:30)

Τρεις σερί νίκες για την αδιάφορη βαθμολογικά Νάπολι, με την Ίντερ που είναι στο +3 από την 5η Ρόμα, να έχει τρεις ισοπαλίες και μία νίκη (κόντρα στην ουραγό Κιέβο) στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές.

ΠΡΟΤΑΣΗ: OVER 2,5 (1,70)

Παρασκήνια

Θέματα