Η Βαλένθια περνάει με νίκη από τη Λας Πάλμας

Bet_John 20/01/18 - 09:30

Με δύο από τις τέσσερις προτάσεις της Παρασκευής να επιβεβαιώνονται (το διπλό της Μαρσέιγ στο 1,75 και ο άσος της Ος στο 1,67), δεν ήταν και η καλύτερη μέρα στοιχηματικά. Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα με πολλές επιλογές στη διάθεσή μας…

* Στη La Liga, η Λας Πάλμας φιλοξενεί τη Βαλένθια. Κολλημένοι στην τελευταία θέση οι γηπεδούχοι, πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, μετρώντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δώδεκα ήττες στα προηγούμενα 15 παιχνίδια τους, ενώ την περασμένη εβδομάδα γνώρισαν απίστευτο διασυρμό με 6-0 στη Χιρόνα. Οι «νυχτερίδες» αντίθετα, που είναι στη 2η θέση, έρχονται από δύο σερί νίκες, και μπορούν στο αποψινό ματς να τις κάνουν τρεις, με το διπλό στο 1,76 να έχει τον πρώτο λόγο.

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ υποδέχεται τη Γουότφορντ. Οι «αλεπούδες» του Κλοντ Πιέλ μετρούν επτά over στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές, με τα τρία στο over 3,5, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έρχονται από έξι over στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Με το ρυθμό που σκοράρουν οι δύο ομάδες και σε συνδυασμό με τις αμυντικές τους αδυναμίες το over 2,5 στο 1,75 μπορεί να μας πληρώσει.

* Σε ένα ακόμη ματς από την Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί τη Μπόρνμουθ. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, με τα τρία στο over 3,5 μετρούν τα «σφυριά», την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έρχονται από έξι σερί over, με τα τέσσερα στο over 3,5. Ανοικτό παιχνίδι περιμένω να γίνει και τώρα, με γκολ και από τις δύο ομάδες, με το over 2,5 στο 1,86 να έχει τον πρώτο λόγο.

* Στη Μπουντεσλίγκα, η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει τη Λειψία. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο over 3,5 στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έχουν τέσσερα over 3,5 στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες αμυντικά έχουν πολλές αδυναμίες και το over 2,5 στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο 1,76 έχει τύχη.

* Στη Γαλλία, η Αμιάν υποδέχεται τη Γκινγκάμπ. Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι, μετρούν πέντε ήττες και μία ισοπαλία στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία μόνο ήττα (από τη Λιόν) στα έξι τελευταία τους ματς. Το διπλό της Γκινγκάμπ στο 2,51 αξίζει το ρίσκο.

* Στην Τσάμπιονσιπ, η Νόριτς φιλοξενεί τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σε φόρμα οι γηπεδούχοι, έρχονται από τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα δέκα τελευταία τους παιχνίδια, με πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες στα υπόλοιπα εννέα. Ο άσος της Νόριτς στο 2,68 μπορεί να μπει σε ένα δελτίο με ζητούμενα.

Παρασκήνια

Θέματα