Η ευκαιρία της Μπραν…

Southern 1/10/18 - 15:19

Πάλι το θεωρητικά πιο εύκολο σημείο χάσαμε χθες με την Μπενεβέντο να γνωρίζει την πρώτη φετινής της ήττα και να μας παίρνει στο… λαιμό της, καθώς πέρασαν τόσο το «διπλό» της Τζένοα, όσο και ο «άσος» της Σεαρά που είχαν μεγαλύτερη απόδοση.

Το σημερινό κουπόνι προκαλεί… πονοκέφαλο, καθώς ακόμα και μετά από ψάξιμο ωρών το μοναδικό σημείο που προκύπτει είναι το «διπλό» της Μπραν. Η χθεσινή ήττα της Ρόζενμποργκ επιτρέπει στην ομάδα του Μπέργκεν να ξαναμπεί για τα καλά στο κόλπο του τίτλου, καθώς με νίκη απόψε στην έδρα της Τρόμσο θα πλησιάσει στο -1 την κορυφή, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Μεγαλύτερο εμπόδιο ακόμα κι από την Τρόμσο που… σφυρίζει αδιάφορα εδώ και κάμποσες αγωνιστικές, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή της, είναι το ταξίδι στο νορβηγικό βορρά και οι συνθήκες που θα συναντήσει εκεί. Πιστεύουμε ότι το (μονόπλευρο) κίνητρο θα κάνει τη διαφορά και ποντάρουμε στο «διπλό» που βρίσκουμε στο 2,52.

Στην Πολωνία η Γιαγκελόνια πάτησε… κορυφή και το γεγονός ότι θα παραμείνει εκεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα με τη Σλασκ της αφαιρεί πίεση και της επιτρέπει να παίξει πιο ελεύθερα. Από εμφατική νίκη, την οποία αναζητούσε καιρό, προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, που προσπαθούν με επιθετικό στιλ να καλύψουν της αμυντικές τους αδυναμίες. Αναμένοντας ένα ματς γεμάτο φάσεις και γκολ θα ποντάρουμε στο συνδυαστικό G/G και Over 2,5 που προσφέρεται στο 2,30.

Μόναχο 1860 και Βίρτσμπεργκερ στηρίζονται στις μεσοεπιθετικές τους γραμμές και το Over 2,5 στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση έχει σίγουρα πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες εμφάνισης από όσες υποδηλώνουν οι αποδόσεις (1,90). Τα ενδεχόμενο να δούμε τρία ή περισσότερο γκολ ενισχύει η απουσία του βασικού και αναντικατάστατου γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (1/10)

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΣΛΑΣΚ (19.00)    G/G+Over 2,5    2,30

ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΒΙΡΤΣΜΠΕΡΓΚΕΡ (20.00)             Over 2,5               1,90

ΤΡΟΜΣΟ – ΜΠΡΑΝ (20.00)          2              2,52

Παρασκήνια

Θέματα