Η Λίβερπουλ μας δίνει τον άσο και ο Βάρντι το… over!

Με την πλάτη στον τοίχο η Τότεναμ, πληρώνει ο άσος της Νόριτς, ισορροπία στο Μπέρνλι - Έβερτον

BetFootball 5/10/19 - 09:45

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η Πρέμιερ Λιγκ που μπαίνει στην 8η στροφή της. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό της Λίβερπουλ με την Λέστερ στο»Άνφιλντ», αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αγωνιστικό και στοιχηματικό. Ας δούμε τα παιχνίδια.

 

Μπράιτον – Τότεναμ (14:30)

Η πρώτη σέντρα της ημέρας θα γίνει στο γήπεδο της Μπράιτον. Οι «γλάροι» περιμένουν την Τότεναμ που είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Τη δυσκολότερη των τελευταίων πολλών χρόνων. Η σφαλιάρα από την εφτάρα από την Μπάγερν παραζάλισε για τα καλά την ήδη ζαλισμένη Τότεναμ. Ο Ποκετίνο ζήτησε ενότητα και το σημερινό παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό. Θα ποντάρουμε στον εγωισμό της ομάδας και στην ποιότητα των παικτών της και θα παίξουμε μπάλα μαζί της για το διπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 1,83

Μπέρνλι – Έβερτον (17:00)

Ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική συνάντηση δύο αταίριαστων ομάδων. Η πιο τεχνική Έβερτον επισκέπτεται την πάντα σκληρή και δυνατή Μπέρνλι. Τα δύο τελείως διαφορετικά πλεονεκτήματα των δύο ομάδων μπορεί να βγάλουν μία καλοπληρωμένη ισοπαλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ 3,30

Λίβερπουλ – Λέστερ (17:00)

Τα δίχτυα στο»Άνφιλντ»… κουνιούνται ακόμα μετά από το εντυπωσιακό 4-3 της Λίβερπουλ επί της Σάλτσμπουργκ. Η επίσκεψη του Βάρντι υπόσχεται νέα… βροχή από γκολ στο γήπεδο της Λίβερπουλ, η οποία θέλει να πάει στη διακοπή με το 8Χ8 που θα της δώσει περαιτέρω ώθηση για τη συνέχεια. Δύσκολα θα το χάσει στο… παρά ένα πριν από τη διακοπή και δύσκολα αυτό το παιχνίδι θα μείνει κάτω από τα όρια του over.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1&OVER 2,00

Νόριτς – Άστον Βίλα (17:00)

Η σύγκρουση των νεοφώτιστων γίνεται επί ίσοις όροις, αλλά η έδρα μπορεί να παίξει ρόλο. Τα «καναρίνια» κέρδισαν τις εντυπώσεις και τα εγκωμιαστικά σχόλια των αντιπάλων τους, αλλά όχι και πολλούς βαθμούς. Τώρα έχουν την ευκαιρία για μία νίκη πριν από τη διακοπή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 2,37

Γουότφορντ – Σέφιλντ Γιουν. (17:00)

Ευκαιρία για επανεκκίνηση. Η Γουότφορντ είναι μία από τις δυσάρεστες εκπλήξεις της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Η επιστροφή του Κίκε Φλόρες δεν έχει ακόμα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εάν η Γουότφορντ δεν πάρει και τώρα το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν, τότε… θα αργήσει πάρα πολύ να σπάσει το ρόδι. Οι «λεπίδες» από την άλλη πλευρά, έχουν δείξει μαχητικό πνεύμα. Από τον άσο και το «Χ», θα επιλέξουμε τη λύση του 2-3 ΓΚΟΛ που είναι πιο πολύ πιο πιθανή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95

Γούεστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας ξεκίνησε πολύ καλά στη σεζόν, αλλά η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε ακόμα καλύτερα. Τα «σφυριά» του Πελεγκρίνι είναι πολύ φιλόδοξα και έχουν εξελιχθεί από πέρυσι. Ο άσος θα είναι η επιλογή μας και στηριζόμαστε στον Φελίπε Άντερσον και τον αναγεννημένο Γιαρμολένκο να μας επιβεβαιώσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 1,95

Παρασκήνια

Θέματα