Η Μπασακσεχίρ περνάει από την Κασίμπασα

Bet_John 24/12/17 - 11:46

Λίγα πράγματα σήμερα στο κουπόνι, αφού ουσιαστικά αξίζει να ασχοληθούμε με τα οκτώ ματς που υπάρχουν στο πρόγραμμα σε Τουρκία και Ολλανδία…

* Στην Τουρκία, η Κασίμπασα υποδέχεται την Μπασακσεχίρ. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, με δύο ήττες και μία ισοπαλίες στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους να έχουν επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία μόνο ήττα στα δέκα τελευταία τους παιχνίδια. Με νίκη η Μπασακσεχίρ θα βρεθεί μόνη στην κορυφή καιτ ο διπλό στο 1,83 έχει τύχη.

* Για το τουρκικό πρωτάθλημα, η Καραμπούκσπορ φιλοξενεί την Τράμπζονσπορ. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, έρχονται από οκτώ σερί ήττες, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα και μετρούν πέντε σερί νίκες. Η μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες, με το διπλό στο 1,85 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Σε ένα ακόμη ματς από το τουρκικό πρωτάθλημα, η Καϊσέρισπορ υποδέχεται τη Μαλάτιασπορ. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα υπόλοιπα πέντε. Σαφώς σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, μπορούν να μας πληρώσουν με τον άσο στο 1,85.

* Στην Ολλανδία, η Γκρόνινγκεν φιλοξενεί τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Οι γηπεδούχοι έχουν τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, με τα δύο στο over 3,5, ενώ από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over 3,5 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Εύκολα μπορεί να ανοίξει η μεταξύ τους αναμέτρηση και να περάσει το over 2,5.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ 1 (1,85)

ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ      2 (1,85)

 

Η ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ   2 (1,83)

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.  OVER 2,5 (1,57)

Παρασκήνια

Θέματα