Η χημεία βγάζει διπλό, ο ενθουσιασμός φέρνει το over

Ισορροπία στο Νιούκαστλ – Μπράιτον, ξεπερνάει το εμπόδιο της Μπέρνλι η Λέστερ

BetFootball 20/09/20 - 14:46

Το ντέρμπι της Τσέλσι με την Λίβερπουλ ξεχωρίζει στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ που ακολουθούν. Ας δούμε τα τρία ματς και τις επιλογές που μας δίνουν

Νιούκαστλ – Μπράιτον (16:00)

“Καρακάξες” εναντίον… γλάρων! Η Νιούκαστλ υποδέχεται την Μπράιτον σε ένα ραντεβού ομάδων που όσο πιο νωρίς μαζέψουν τους βαθμούς που οδηγούν στην παραμονή, τόσο το καλύτερο. Η Νιούκαστλ ξεκίνησε πολύ καλά (0-2 στην Γουέστ Χαμ), ενώ η Μπράιτον ηττήθηκε από την Τσέλσι, κόντρα στην οποία όμως έκανε καλή εμφάνιση.

Η ισορροπία που υπάρχει πριν από το παιχνίδι, μπορεί να μείνει έως το τέλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ 3.20

Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:30)

Το μεγάλο ντέρμπι της Τσέλσι με την Λίβερπουλ δεσπόζει στην αγωνιστική δράση της Κυριακής. Είναι το πρώτο σπουδαίο ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια και σε μία από τις διεκδικήτριες του θρόνου της. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν, η επικράτηση σε αυτό το ντέρμπι στο “Στάμφορντ Μπριτζ” μπορεί να αποτελέσει και μία… επίσημη δήλωση για τη συνέχεια. Δήλωση που θα μοιάζει με “μολών λαβέ” από την Λίβερπουλ του Κλοπ και με “Τσέλσι, η επιστροφή” από την ομάδα του Λάμπαρντ. Η κόντρα των δύο προπονητών (ο Λάμπαρντ θα κάνει σίγουρα σχόλια για τις μεταγραφές των Τιάγκο Αλκάνταρα και Ζότα της Λίβερπουλ) πάει να αναβιώσει θρυλικές κόντρες στις γραμμές του γηπέδου. Ο Λάμπαρντ με τον Κλοπ έχουν ανάψει ήδη το… φιτίλι του ντέρμπι που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από το ντέρμπι; Ουσιαστικά τα… πάντα! Η χημεία της Λίβερπουλ όμως, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Χημεία αγωνιστική και ψυχολογική, αφού όλοι όσοι βρίσκονται στο γήπεδο, λειτουργούν σαν ένας οργανισμός. Ακόμα και εάν στραβώσει κάτι στο πλάνο, αυτή η Λίβερπουλ που πάει προς την 3η χρονιά με την ίδια σύνθεση, μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια. Αυτά φυσικά θα είναι περισσότερα από ό,τι με την Λιντς που της έδειξε τα δόντια στην πρεμιέρα.

Το 1-3 της Τσέλσι στην Μπράιτον “ξεγελάει”, αφού και η ομάδα του Λάμπαρντ συνάντησε δυσκολίες από τους “γλάρους”. Η άμυνα της Τσέλσι (με Ζουμά και Ρούντιγκερ) θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες κόντρα στην επίθεση της Λίβερπουλ, αλλά με τον ενθουσιασμό των Βέρνερ, Μάουντ και Χάβερτς μπορεί να βοηθήσει στο over, με το οποίο θα “παντρέψουμε” το διπλό της Λίβερπουλ. Το διπλό λόγω της χημείας και το over λόγω ενθουσιασμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 2.15

Λέστερ – Μπέρνλι (21:00)

Η τελευταία σέντρα γίνεται στο γήπεδο της Λέστερ, όπου οι “αλεπούδες” περιμένουν την Μπέρνλι. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ξεκίνησε με νίκη επί της Γουέστ Μπρομ και ψάχνει το 2Χ2. Για την ομάδα του Σον Ντάις από την άλλη, αυτή θα είναι η πρεμιέρα της στη νέα κούρσα. Η Μπέρνλι θα βάλει πολλά και ψηλά (όπως πάντα και όπως κόντρα σε όλους) εμπόδια στους γηπεδούχους, αλλά ο Βάρντι θα βρει τις λύσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 1.60

Παρασκήνια

Θέματα