Ισπανικοί «άσοι» και ολλανδικό come back

Southern 9/09/18 - 13:21

Ούτε η Πόρτσμουθ, ούτε η Λίνικολν νίκησαν χθες και μείναμε μόνο με τον «άσο» της Χάρογκεϊτ. Σήμερα βλέπουμε πολύ δύο νίκες γηπεδούχων στην Ισπανία, αλλά και την Ολλανδία να βάζει δύσκολα στην πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία.

Η Νουμάνθια έφτασε πέρυσι μέχρι τα πλέι οφ ανόδου της Β’ Ισπανίας, φέτος όμως δεν έχει καταφέρει να νικήσει ακόμα σε τρεις απόπειρες. Λογικά θα πάρει τρίποντο με την τέταρτη, καθώς η Έλτσε ταξίδεψε στη Σορία αποδεκατισμένη, λόγω των σημαντικότατων απουσιών. Ο «άσος» της Νουμάνθια στο 1,80.

Η Γέιδα είναι ασύγκριτα μεγάλο μέγεθος για τη Γ’ Ισπανίας, η θέση είναι στη δεύτερη κατηγορία, ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει αρκετές χρονιές και στην Πριμέρα. Η Έμπρο είναι… νάνος μπροστά της ποδοσφαιρικά και δεν περιμένουμε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση. Μόλις στο 1,75 ο «άσος» της Γέιδα αλλά μοιάζει πανίσχυρος.

Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει καταφέρει, αν μη τι άλλο, στους 6 μήνες που βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας να προσδώσει μαχητικότητα στους «οράνιε». Τεράστια πρόκληση για τους ποδοσφαιρικούς απόγονους του Κρόιφ το αποψινό ματς με τη Γαλλία στο Παρίσι για το Nations League. Με όλα τα… φώτα στραμμένα πάνω στους παγκόσμιους πρωταθλητές, οι Ολλανδοί δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερη ευκαιρία για να στείλουν σε όλο τον πλανήτη το μήνυμα ότι επέστρεψαν. Δεν θα είναι απίθανη η έκπληξη, εμείς θα ποντάρουμε στο G/G που κυκλοφορεί κατά μέσο όρο στο 1,90 στις εταιρίες στοιχημάτων.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (9/9)

ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΕΛΤΣΕ (17.00)     1          1,80

ΓΕΪΔΑ – ΕΜΠΡΟ (20.00)      1          1,75

ΓΑΛΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (21.45)      G/G     1,90

Παρασκήνια

Θέματα