Ισχυρή δυάδα με απόδοση 5,89

Νικολαΐδης 30/05/23 - 00:33

Δυάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από ένα διπλό και ένα Over 2,5 συνολικής απόδοσης 5,89 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

 

Την Πάρμα αντιμετωπίζει η Κάλιαρι στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς των πλεϊ-οφ ανόδου στην Β’ Ιταλίας. Είδε και έπαθε η Κάλιαρι προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βενέτσια, κόντρα στην οποία προηγήθηκε με 2-0 ως το 18’, για να δεχθεί το γκολ  της μείωσης στο 58’ και να αναγκαστεί να οδηγηθεί σε παθητικό ρόλο, ώστε να καταφέρει τελικώς κρατήσει το υπερ της σκορ. Με έξτρα κόπωση στα πόδια από την υπερπροσπάθεια, ποντάρει σήμερα στην δύναμη της έδρα της, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα απέναντι στην αντίπαλο της. Από την μεριά της η Πάρμα τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής διάρκειας και οδηγήθηκε απευθείας στα πλεϊ-οφ της ανόδου, χωρίς να χρειαστεί να δώσει εξτρά αγώνα. Πιο ξεκούραστη από την αντίπαλο της και έχοντας παρουσιάσει μεγαλύτερη σταθερότητα στην κανονική διάρκεια, στοχεύει σήμερα σε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να βρεθεί μια ανάσα από τον τελικό ανόδου. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

Την Γαλατάσαραϊ υποδέχεται η Ανγκαραγκουτσού σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 36ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Τουρκίας. Με διάθεση να παλέψει την παραμονή της η Ανγκαραγκουτσού κατάφερε να τρέξει αήττητο σερί τριών αγώνων με αποτέλεσμα να βρεθεί έναν βαθμό, μακριά από την διατήρηση της στα μεγάλα σαλόνια. Από την άλλη η Γαλατάσαραϊ μετρώντας ένα ματς λιγότερο (αυτό που αναβλήθηκε με την Χαταϊσπόρ), βρίσκεται έναν πόντο μακριά από την κατάκτηση του τίτλου. Με ισοπαλία σήμερα, βολεύονται αμφότερες, ωστόσο η Γαλατάσαραϊ έδειξε με την εικόνα της στα τελευταία τρία, όπου δεν δέχθηκε γκολ, πως δεν έχει διάθεση να χαριστεί σε κανέναν. Θα κυνηγήσει τον βαθμό η Ανγκαραγκουτσού, με αποτέλεσμα το Over 2,5 να αποκτά αξία.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΠΑΡΜΑ    2          3,80

ΑΝΓΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ   OVER 2,5      1,55

Παρασκήνια

Θέματα