Ισχυρή τριάδα στο 3,82

Νικολαΐδης 1/06/20 - 08:45

Νέα μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε την Κυριακή, όπου χάρη στην επιβεβαίωση της τριάδας μας, αντλήσαμε απόδοση 2,94. Συγκεκριμένα, πέρασε ο άσος του Αμβούργου (1,40), το διπλό της Στουτγάρδης (1,40) και ο άσος της Γκλάντμπαχ (1,50). Με μια νέα ισχυρή τριάδα στο 3,82 συνεχίζω σήμερα. 

 

  • Την Χόρσενς υποδέχεται για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας η Μίντιλαντ. Μία ήττα και οκτώ νίκες ο απολογισμός της γηπεδούχου ομάδας στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές. Στον αντίποδα η Χόρσενς μετά από τρεις απανωτές ήττες, επέστρεψε στα τρίποντα, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Κοπεγχάγης την προηγούμενη αγωνιστική. Πιο δυνατή η Μίντιλαντ, θα πάω στο Over 2,5. 
  • Την Κοπεγχάγη φιλοξενεί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δανίας η Λίγκμπι. Προερχόμενη από δύο απανωτές ήττες η γηπεδούχος ομάδα η οποία ωστόσο δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Στην άλλη μεριά η Κοπεγχάγη βρίσκεται στην δεύτερη θέση, δώδεκα πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ, ενώ στα τέσσερα τελευταία σημείωσε μία νίκη. Το διπλό είναι η επιλογή μου. 
  • Στην έδρα της Κολωνίας δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Λειψία. Οι «τράγοι» παραμένουν για τέσσερα σερί ματς μακριά από τα τρίποντα, ωστόσο δεν ανησυχούν καθώς έχουν αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα η Λειψία τρέχει αήττητο σερί εννιά αγώνων χάρη στο οποίο βρίσκεται πάντα μέσα στο κόλπο διεκδίκησης των εισιτηρίων του Τσαμπιονς Λιγκ. Περιμένω ματς με ανοικτό ρυθμό με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5. 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΛΕΙΨΙΑ    OVER 2,5    1,45

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΧΟΡΣΕΝΣ    OVER 2,5    1,60 

ΛΙΓΚΜΠΙ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ    2    1,65 

 

Παρασκήνια

Θέματα