Ισχυρή τριάδα στο 6,48

Νικολαΐδης 13/02/20 - 09:29

Τεράστια επιτυχία σημειώθηκε στην στήλη της Τετάρτης, καθώς επιβεβαιώθηκαν και οι τέσσερις επιλογές που προτείναμε, αντλώντας έτσι συνολική απόδοση 5,73. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε το Over 2,5 (1,60) στο Ολυμπιακός-Λαμία, το Over 2,5 (1,40) στο Αλκμαάρ-Μπρέντα, το διπλό (1,60) στο Φίτεσε-Άγιαξ και ο άσος (1,60) στο Παλεστίνο-Σέρο. Με μια ισχυρή τριάδα στο 6,48 συνεχίζουμε σήμερα.

  • Μίλαν και Γιουβέντους κοντράρονται στον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κόπα Ιτάλια. Ήταν εξαιρετική για ένα ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στην μισητή αντίπαλο Ίντερ η Μίλαν, ωστόσο στο δεύτερο κατέρρευσε με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 4-2. Σήμερα, ποντάρει στην δύναμη της έδρας, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Από την απέναντι πλευρά η Γιουβέντους είδε τους «νερατζούρι» να την πιάνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά την ήττα (2-1) στην Βερόνα και δεν θέλει να σκέφτεται πως μπορεί να μείνει και εκτός τελικού του Κυπέλλου. Δύσκολη μάχη, με την επιλογή στα 2-3 γκολ να είναι η καλύτερη.
  • Την Μιράντες υποδέχεται στον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες του δεύτερου ημιτελικού στο Κόπα Ντελ Ρέι η Σοσιεδάδ. Στο άλλο ζευγάρι η Μπιλμπάο απέκτησε προβάδισμα μετά την χθεσινή νίκη με 1-0 επί της Γρανάδα. Από την πλευρά της η Σοσιεδάδ, ποντάρει στην εξαιρετική εικόνα που παρουσίασε απέναντι στην Ρεάλ στην προηγούμενη φάση, προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης από σήμερα, έχοντας στο μυαλό της να συμμετέχει σε έναν Βάσκικο τελικό. Στον αντίποδα η Μιράντες πραγματοποίησε ήδη ένα μικρό θαύμα με την πρόκριση στη συγκεκριμένη φάση, ωστόσο το να βρεθεί στον τελικό είναι ένα πολύ δύσκολο επίτευγμα, βάση της δυναμικής της. Το Over 2,5, είναι η επιλογή μου.
  • Σπόρτινγκ Κριστάλ και Μπαρτσελόνα κοντράρονται στον μεταξύ τους επαναληπτικό του 2ου προκριματικού γύρου στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Σαφές προβάδισμα για την φιλοξενούμενη ομάδα η οποία επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-0 στον πρώτο αγώνα, μειώνοντας έτσι τις ελπίδες της Σπόρτινγκ Κριστάλ για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αναγκασμένη η ομάδα του Περού να ρισκάρει, με αποτέλεσμα το Over 2,5 να αξίζει το ρίσκο.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ   2-3 ΓΚΟΛ              1,90

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΙΡΑΝΤΕΣ    OVER 2,5              1,75

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡ.-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ              OVER 2,5              1,95

Παρασκήνια

Θέματα