«Καθαρίζει» από το ημίχρονο η Λίβερπουλ

Οι άμυνες... βγάζουν το over 3 γκολ στο Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ, ισορροπίες στα Κάρντιφ – Χάντερσφιλντ και Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ

BetFootball 12/01/19 - 10:06

Μετά από μία μικρή διακοπή, κατά την οποία όμως η δράση συνεχίστηκε με παιχνίδια Κυπέλλου και Λιγκ Καπ με πολλές και ηχηρές εκπλήξεις, η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει στα γήπεδα για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ας δούμε τα παιχνίδια που αποτελούν το κυρίως πιάτο της 22ης αγωνιστικής, με το ντέρμπι Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποτελεί το καλύτερο… επιδόρπιο για αύριο!

 

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ (14:30)

Η πρώτη σέντρα της ημέρας θα γίνει στο γήπεδο της Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» του Πελεγκρίνι υποδέχονται τους «κανονιέρηδες» του Έμερι σε ένα ματς που έχει όλα τα στοιχεία για το καλύτερο ορεκτικό της ημέρας. Η Άρσεναλ έχει μικρό προβάδισμα για το διπλό λόγω επίθεσης, αλλά θα πάμε στην επιλογή των ΓΚΟΛ που φαίνεται να είναι πιο πιθανή. Οι «κανονιέρηδες» σκοράρουν κατά ριπάς, αλλά είναι τρωτοί στην άμυνα και ο Αρναούτοβιτς με την παρέα του μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Το over είναι πιθανότατο, αλλά με λίγο περισσότερο ρίσκο θα πάμε στο over 3 ΓΚΟΛ που πληρώνει καλύτερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ OVER 3 ΓΚΟΛ     2,30

 

Μπράιτον – Λίβερπουλ (17:00)

Δύο συνεχόμενες ήττες είναι… πολλές για την Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» του Κλοπ πηγαίνουν στη «γλαροφωλιά» της Μπράιτον για την επιστροφή στις νίκες και λογικά θα τα καταφέρουν. Οι γηπεδούχοι έχουν απομακρυνθεί αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη κάνοντας κάποια πολύ καλά παιχνίδια, αλλά η Λίβερπουλ είναι πολύ καλύτερη και κυρίως αποφασισμένη να κρατήσει το +4 από τη Σίτι.

Θα επιλέξουμε την επικράτηση της Λίβερπουλ από το ημίχρονο που έχει επίσης πολλές πιθανότητες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 Ημίχρονο/τελικό 1,90

 

Μπέρνλι – Φούλαμ (17:00)

Το ένα από τα δύο παιχνίδια των… έξι πόντων στην μάχη για την παραμονή. Η Μπένρλι περιμένει την Φούλαμ έχοντας πάρει ανάσα με τις δύο συνεχόμενες νίκες που πήγε στο διάλειμμα. Η Φούλαμ από την άλλη πλευρά, είναι βελτιωμένη με τον Ρανιέρι στον πάγκο της, αλλά δύσκολα θα αντέξει στην ένταση και την δύναμη που λογικά θα βγάλουν οι γηπεδούχοι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       2,40

 

Κάρντιφ – Χάντερσφιλντ (17:00)

Ένα ακόμα παιχνίδι που δίνει… έξι βαθμούς. Η Κάρντιφ υποδέχεται την τελευταία της βαθμολογίας Χάντερσφιλντ που αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στον δεύτερο γύρο με έναν βαθμό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ       3,25

 

Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ (17:00)

Η Κρίσταλ Πάλας πανηγύρισε την νίκη της χρονιάς στο «Έτιχαντ» κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αμέσως μετά έμεινε στη λευκή ισοπαλία στην έδρα της κόντρα στην Κάρντιφ. Αυτό είναι ενδεικτικό της αστάθειας που δείχνει από την αρχή της σεζόν. Η Γουότφορντ την οποία φιλοξενεί είναι καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα, αλλά στην μεταξύ τους κόντρα, η ισοπαλία είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ       3,40

 

Λέστερ – Σαουθάμπτον (17:00)

Παρά τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της από την αρχή της σεζόν και την τραγωδία που βίωσε με τον θάνατο του ιδιοκτήτη της έξω από το γήπεδο, η Λέστερ κατάφερε να είναι στην 7η θέση στο πρώτο μισό της κούρσας. Οι «αλεπολύδες» περιμένουν στην φωλιά τους την Σαουθάμπτον σε ένα ματς που θα συναντήσουν δυσκολίες από τους βελτιωμένους με τον Χάσενχουτλ «Αγίους», αλλά μπορούν να τις ξεπεράσουν και να πάρουν το τρίποντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1        1,90

Τσέλσι – Νιούκαστλ (19:30)

Με πολλά ανοιχτά μέτωπα στα μεταγραφικά, η Τσέλσι φιλοξενεί την Νιούκαστλ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας.

Οι «μπλε» του Σάρι έχουν ξεκάθαρο πρόβλημα στο γκολ, αλλά κόντρα στην Νιούκαστλ, οι μεσοεπιθετικοί θα καλύψουν το πρόβλημα του φορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ  1          1,22

Παρασκήνια

Θέματα