Καθαρίζει από το ημίχρονο η Τότεναμ, πάει για το εξάποντο η Μπέρνλι

Με φόρα στην παραδομένη Φούλαμ η Έβερτον, προς την ισοπαλία το Σαουθάμπτον - Γουλβς

BetFootball 13/04/19 - 09:47

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά. Ας δούμε τα παιχνίδια.

Τότεναμ – Χάντερσφιλντ (14:30)

Η πρώτη σέντρα της ημέρας θα γίνει στο νέο γήπεδο της Τότεναμ, όπου οι «πετεινοί» του Ποκετίνο μετρούν ήδη… δύο στα δύο! Η Τότεναμ περιμένει την Χάντερσφιλντ που έχει ήδη υποβιβαστεί και χωρίς κίνητρο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κοντράρει τους γηπεδούχους. Ακόμα και εάν αυτοί παίξουν (σίγουρα) χωρίς τον Κέιν, ακόμα και χωρίς τον Ντέλε Άλι (πιθανότατα ο Ποκετίνο δεν θα ρισκάρει), ακόμα και χωρίς κάποιον άλλον που ενδεχομένως πάρει κάποιες ανάσες ενόψει του επαναληπτικού με την Σίτι. Ακριβώς λόγω αυτού του παιχνιδιού, η Τότεναμ θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» γρήγορα το σημερινό ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 Ημίχρονο/Τελικό         1,61

 

Μπράιτον – Μπόρνμουθ (17:00)

Ένας από τους πιο δύσκολους γρίφους του σημερινού προγράμματος. Η Μπράιτον υποδέχεται την Μπόρνμουθ, σε ένα ματς που μπορεί να προσφέρει σε έναν αντίπαλο το οριστικό ξεμπέρδεμα και να προκαλέσει στον άλλον μεγαλύτερα προβλήματα. Το πιθανότερο όμως είναι ότι και οι δύο θα πάρουν από έναν βαθμό και θα συνεχίσουν από την ίδια θέση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ       3,40

 

Μπέρνλι – Κάρντιφ (17:00)

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας που δίνει… εξάποντο! Η Μπέρνλι περιμένει με άγριες διαθέσεις την Κάρντιφ. Οι γηπεδούχοι του Σον Ντάις είναι σκληροί και δυνατοί στην έδρα τους, όπου μπορούν να τα βάλουν ακόμα και με καλύτερους αντιίπαλους. Οι πιθανότητες να πανηγυρίσουν το εξάποντο με έναν άσο είναι πάρα πολλές. Εάν το καταφέρουν, θα πανηγυρίσουν μαζί τους και στην Σαουθάμπτον και στην Μπράιτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       1,90

 

Φούλαμ – Έβερτον (17:00)

Τα «ζαχαρωτά» του Μάρκο Σίλβα περνούν την καλύτερη φάση τους στη σεζόν. Με τρεις συνεχόμενες νίκες έχουν σκαρφαλώσει στην 9η θέση και στοχεύουν για ακόμα πιο ψηλά. Η Φούλαμ που υποδέχεται την Έβερτον του Σίλβα έχει ήδη υποβιβαστεί και εκτός από ανταγωνιστική ομάδα, πλέον δεν έχει ούτε ψυχολογία, ούτε κίνητρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2       1,75

 

Σαουθάμπτον – Γουλβς (17:00)

Το όνειρο της συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου χάθηκε για την Γουλβς. Οι «λύκοι» ωστόσο, μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς την πρώτη οκτάδα της Πρέμιερ Λιγκ για να ολοκληρώσουν την πολύ καλή πορεία τους στη σεζόν. Η Σαουθάμπτον που τους υποδέχεται, έχει δυνατό κίνητρο και μπορεί να εκμεταλλευτεί την απογοήτευση της Γουλβς από τον αποκλεισμό. Επιτυχία θα είναι και ο βαθμός της ισοπαλίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ       3,25

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ (19:30)

Η αυλαία πέφτει στο «Ολντ Τράφορντ», όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Σόλσκιερ έχει μπροστά της τον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και σίγουρα θα έχει βλέμμα και μυαλό στραμμένα προς την Βαρκελώνη. Ακόμα και εάν δεν είναι στα καλύτερά της, μπορεί να βγάλει τον άσο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       1,40

Παρασκήνια

Θέματα