«Καθαρίζει» και την Άρσεναλ η Έβερτον!

Δεν πετάει στα... σκουπίδια τη νίκη επί της Τότεναμ η Λίβερπουλ * Γκολ και over στο Σαουθάμπτον - Σίτι

BetFootball 19/12/20 - 09:39

Με τέσσερα παιχνίδια για την 14η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα η Πρέμιερ Λιγκ. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό της Έβερτον – με την Άρσεναλ, αλλά και τα υπόλοιπα τρία παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ας δούμε μερικές από τις επιλογές που μας δίνουν.

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ (14:30)

Στην πρώτη σέντρα της ημέρας, η Κρίσταλ Πάλας περιμένει την Λίβερπουλ. Οι “αετοί” είναι σε καλή κατάσταση, προέρχονται από τις ισοπαλίες με Γουέστ Χαμ και Τότεναμ, ενώ πριν είχαν διαλύσει με 1-5 την Γουέστ Μπρομ. Η Λίβερπουλ όμως δεν θα πετάξει σε καμία περίπτωση τη νίκη επί της Τότεναμ το ντέρμπι και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 1.53

 

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι (17:00)

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο”Σεντ Μέρις”, όπου η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Οι “Άγιοι” είναι σε… δαιμονιώδη κατάσταση, οι “πολίτες” παρουσιάζουν πρόβλημα στο γκολ και περιμένουν πως και πως την ολική επιστροφή του Αγουέρο. Θα επιλέξουμε το over 2.5 με γκολ και από τις δύο ομάδες που είναι πολύ πιθανό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΚΟΛ ΚΑΙ OVER 2.5 2.00

 

Έβερτον – Άρσεναλ (19:30)

Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, η Έβερτον περιμένει την Άρσεναλ. Τα “ζαχαρωτά” του Αντσελότι έχουν επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν στο ξεκίνημα και με τις τρεις συνεχόμενες νίκες επί Τσέλσι και Λέστερ εκτοξεύτηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Πάνω από όλα όμως, έδειξαν ότι επιστρέφουν γρήγορα στις πολύ καλές εμφανίσεις.

Η Άρσεναλ από την άλλη πλευρά, πάει από το κακό στο χειρότερο. Τόσο πολύ που να θεωρείται επιτυχία η ισοπαλία με την Σαουθάμπτον στην έδρα της. Το θέμα είναι και αγωνιστικό και ψυχολογικό και δεν θα λυθεί κόντρα σε ομάδα του Αντσελότι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 2.45

 

Νιούκαστλ – Φούλαμ (22:00)

Στο τελευταίο ματς της βραδιάς, η Νιούκαστλ περιμένει την Φούλαμ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και είναι πολύ πιθανό να τις κάνουν τρεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ 3.25

Παρασκήνια

Θέματα