«Καυτή» δυάδα και ένα ακριβές σκορ

Νικολαΐδης 11/07/19 - 07:13

Δύο δυνατές επιλογές ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού και ένα ακριβές σκορ για τους λάτρεις του ρίσκου.
· Σεντ Πάτρικς και Νόρκεπινγκ κοντράρονται στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ. Κάκιστη πορεία για την γηπεδούχο στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας, με αποτέλεσμα να έχει δύσκολο έργο βάση της εικόνας της και στο Γιουρόπα Λιγκ. Στον αντίποδα η Νόρκεπινγκ ποντάρει στην ποιότητα της προκειμένου να αποκτήσει σήμερα προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικό της Σουηδίας. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
· Κρουζέιρο και Ατλέτικο Μινέιρο κοντράρονται στον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κύπελλου Βραζιλίας. Την Φλουμινένσε άφησε εκτός συνέχειας η Κρουζέιρο στην προσπάθεια της να βρεθεί στην συγκεκριμένη φάση. Από την άλλη πλευρά η Ατλέτικο Μινέιρο πέταξε εκτός συνέχειας την Σάντος. Κάτοχος του τροπαίου τα δύο τελευταία χρόνια η Κρουζέιρο, θα σταθώ στον άσο.
· Μαγαδασκάρη και Τυνησία κοντράρονται στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Αφρικα Καπ. Ξεπέρασε ήδη τις δυνατότητες της η τυπικά γηπεδούχος που αποτελεί την έκπληξη της διοργάνωσης. Από την άλλη η Τυνησία μετά το 2004 που κατέκτησε το τρόπαιο, δείχνει και πάλι έτοιμη να βρεθεί στην κορυφαία τετράδα. Το 1-2 στο ακριβές σκορ, αξίζει το ρίσκο.

ΔΥΑΔΑ
ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ-ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ21,70
ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ-ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ12, 02

ΕΙΔΙΚΑ
ΑΚΡ. ΣΚΟΡ
ΜΑΓΑΔΑΣΚΑΡΗ-ΤΥΝΗΣΙΑ 1-2 12,00

Παρασκήνια

Θέματα