«Καυτή» πεντάδα με απόδοση 10,08

Νικολαΐδης 11/07/20 - 07:15

Στο γκολ χάθηκε το Over 2,5 στο Ρεάλ Μαδρίτης-Αλαβές (2-0), το οποίο αν επιβεβαιωνόταν, θα μας οδηγούσε σε ακόμα ένα ταμείο, καθώς Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Φούλαμ έκαναν το έργο τους και έβγαλαν τους άσους που είχαμε προτείνει. Πεντάδα αποτελούμενη από δύο άσους , δύο διπλά και ένα Over 1,5 συνολικής απόδοσης 10,08 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

 

  • Πρέστον και Νότιγχαμ κοντράρονται σε ένα από τα ντέρμπι της 43ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα τρίποντα μετά από επτά ανεπιτυχής προσπάθειες, επικρατώντας με 3-1 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης νίκης, να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για είσοδο στην πρώτη εξάδα των πλεϊ-οφ, μετά την χθεσινή ήττα (2-0) της Κάρντιφ από την Φούλαμ (τρεις πόντους πάνω από την Πρέστον). Στον αντίποδα η Νότιγχαμ δείχνει να ελέγχει την κατάσταση σχετικά με την συμμετοχή της στα πλεϊ-οφ διεκδίκησης του 3ου εισιτηρίου για την άνοδο, ενώ με νίκη σήμερα, κατοχυρώνει και μαθηματικά την συμμετοχή της στην πρώτη εξάδα. Ομάδες που σκοράρουν, θα στραφώ στο Over 1,5.
  • Πανιώνιος και Παναιτωλικός κοντράρονται στο ντέρμπι της παραμονής στην τελευταία αγωνιστική των πλεϊ-οφ της Σούπερ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να ανατρέψουν τις εναντίον τους προβλέψεις για υποβιβασμό και με νίκη σήμερα, αφήνουν στην τελευταία θέση την ομάδα του Αγρινίου, περιμένοντας παράλληλα ένα «στραβοπάτημα» της Ξάνθης, προκειμένου να μην χρειαστούν τα μπαράζ προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία. Στην άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός μετά το 2-2 στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, έχει δύσκολη αποστολή σήμερα στην Νέα Σμύρνη, καθώς χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία, προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή του στα μπαράζ. Λόγω έδρας, θα στραφώ στο ρίσκο του άσου.
  • Στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη (1-0) επί της Γούλβς σκαρφάλωσαν και πάλι στην πρώτη εξάδα και βρίσκονται έναν πόντο πάνω από την Άρσεναλ στην μάχη για την συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην άλλη μεριά η Τσέλσι προέρχεται από δύο συνεχόμενα τρίποντα, χάρη στα οποία κατάφερε να βρεθεί στην 3η θέση (60) της κατάταξης και απέκτησε προβάδισμα έναντι των Λέστερ (59) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (58), για την κατοχύρωση της. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Στην έδρα της Μπρέσια δοκιμάζει τις αντοχές της στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Ρόμα. Μία μόλις νίκη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές για την Μπρέσια η οποία έχει πάρει απόφαση πως την νέα σεζόν, θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Στον αντίποδα η Ρόμα μετά την νίκη (2-1) επί της Πάρμα, επανήλθε στα τρίποντα μετά από τρεις απανωτές ήττες και διατηρήθηκε στην πρώτη πεντάδα, έχοντας προβάδισμα 51 πόντους μαζί με την Νάπολι, δύο περισσότερους από την «φορμαρισμένη» Μίλαν (49). Το διπλό, είναι η επιλογή μου.
  • Την Μπέτις φιλοξενεί για την 36η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» αναζητούν το τρίποντο, με το οποίο θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην 3η θέση της κατάταξης, χωρίς να τους ενδιαφέρει το τι θα κάνει στην αναμέτρηση της κόντρα στην Μαγιόρκα η Σεβίλλη, με την οποία η Ατλέτικο Μαδρίτης, ισοβαθμεί στους 63 πόντους. Στον αντίποδα η Μπέτις μπορεί να ανέβασε στροφές στα δύο τελευταία κόντρα σε Θέλτα (1-1) και Οσασούνα (3-0), ωστόσο έμεινε εκτός διεκδίκησης των ευρωπαϊκών εισιτηρίων καθώς βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την 7η Σοσιεδάδ. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ    OVER 1,5              1,40

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ     1              1,94       

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΤΣΕΛΣΙ               2              1,65

ΜΠΡΕΣΙΑ-ΡΟΜΑ              2              1,50

ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΕΤΙΣ             1              1,50

Παρασκήνια

Θέματα