«Καυτή» τριάδα στο 14,13

Νικολαΐδης 22/01/21 - 05:18

Τριάδα η οποία αποτελείται από ένα Over 2,5 και δύο άσους συνολικής απόδοσης 14,13 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

  

  • Την Γκρόιτερ Φιρτ φιλοξενεί για την 17η αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας στην Γερμανία η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Αήττητο σερί τριών αγώνων για την γηπεδούχο ομάδα, καθώς η Φορτούνα μετά το 2-1 επί της Πάτερμπορν, έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 3-0 της Αουε, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη τριάδα. Στον αντίποδα η Γκρόιτερ Φιρτ υπέστη μπλακ-άουτ με αποτέλεσμα να σημειώσει δύο αγωνιστικές δίχως τρίποντο. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 
  • Την Ντόρτμουντ φιλοξενεί για την 18η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η Γκλάντμπαχ. Εξαιρετική εικόνα από τα «πουλάρια» τα οποία τρέχουν αήττητο σερί πέντε αγώνων με αποτέλεσμα να βρεθεί στο – 1 από την 4η θέση, όπου βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος. Από την άλλη η Ντόρτμουντ μετά το 1-1 απέναντι στην Μάιντς, γνώρισε την ήττα 2-1 από την Λεβερκούζεν, σε ένα ματς όπου παρουσίασε ξανά αμυντικά προβλήματα, αλλά και επιθετική αδράνεια. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.  
  • Στην έδρα της Μπενεντετο δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Τορίνο. Κάκιστη εικόνα από την γηπεδούχο ομάδα η οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες με το ίδιο σκορ (4-1 Αταλάντα και Κροτονε). Εκτός ο ηγετικός Σαου, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη στην ήττα από την Κροτονε την προηγούμενη εβδομάδα. Στον αντίποδα η Τορίνο αγνοεί την νίκη στα τέσσερα τελευταία όπου μάλιστα έμεινε άσφαιρη στα τρία πρόσφατα εξ’ αυτών. Η εικόνα αυτή, οδήγησε την διοίκηση των «ταύρων» στο να απολύσουν τον Τζιανπάολο από την τεχνική τους ηγεσία με τον Νταβίντε Νίκολα να αναλαμβάνει τον πάγκο της Τορίνο, πραγματοποιώντας σήμερα το ντεμπούτο του στον πάγκο της. Αμφίρροπη μάχη, θα στραφώ στο Over 2,5. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ.-ΓΚΡΟΪΤΕΡ Φ.    1    2,40

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ    1    3,10

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ-ΤΟΡΙΝΟ    OVER 2,5    1,90

Παρασκήνια

Θέματα