«Καυτή» τριάδα στο 4,38

Νικολαΐδης 3/06/20 - 09:23

Ισχυρή τριάδα συνολικής απόδοσης 4,38 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

  • Την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα η Βέρντερ Βρέμης. Βελτιωμένη εικόνα για τους γηπεδούχους το τελευταίο διάστημα, όπου και τρέχουν αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, χάρη στο οποίο μείωσαν στους τρεις από την 15η θέση που οδηγεί στην παραμονή. Στον αντίποδα η Αϊντραχτ βρίσκεται πέντε πόντους μακριά από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Το αήττητο σερί δύο αγώνων της έδωσε βαθιά ανάσα, ωστόσο σήμερα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα σε μια ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς, ενώ έχει φορμαριστεί. Το Over 2,5, είναι η επιλογή μου. 
  • Σάλτσμπουργκ και Ραπίντ Βιέννης κοντράρονται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του γκρουπ των πρωταθλητών στην Αυστρία. Πρωτοπόρος στην κανονική διάρκεια η γηπεδούχος ομάδα η οποία βάση της εικόνας και της ποιότητας της, δύσκολα θα χάσει και αυτή την χρονιά τον τίτλο. Στον αντίποδα η Ραπίντ ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στην 3η θέση και ξεκινάει με τέσσερις βαθμούς λιγότερους στην διεκδίκηση του τίτλου. Ο άσος, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Ντιναμό Δρέσδης υποδέχεται σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας το Ανόβερο. Προερχόμενη από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα η γηπεδούχος ομάδα η οποία έχασε σημαντικό έδαφος στην μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς θα μπορούσε να είχε κλειδώσει μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική την παραμονή της. Στον αντίποδα η Ντιναμό Δρέσδης βρίσκεται έξι πόντους μακριά από την 16η θέση η οποία οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, ωστόσο βάση της εικόνας της ο απευθείας υποβιβασμός, μοιάζει ως η πιο πιθανή εξέλιξη. Ο άσος, είναι η επιλογή μου. 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.    OVER 2,5    1,72

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΡΑΠΙΝΤ Β.     1    1,50

ΑΝΟΒΕΡΟ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡ.    1    1,70

 

Παρασκήνια

Θέματα