«Καυτή» τριάδα στο 9,50

Νικολαΐδης 11/01/21 - 05:06

Σπουδαία επιτυχία σημειώθηκε την Κυριακή, καθώς αντλήσαμε απόδοση 7,32 με 4/5 επιλογές. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε το διπλό (1,85) της Φέγενορντ, ο άσος (1,65) της Ινγκολσταντ, το Over 2,5 (1,60) στο Ρόμα-Ιντερ και ο άσος (1,50) της Εσπανιόλ. Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από έναν άσο και δύο διπλά συνολικής απόδοσης 9,50 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  

  • Στην έδρα της Ουέσκα δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Μπέτις για την 18η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μία νίκη στα τελευταία 17 ματς πρωταθλήματος μέτρα η Ουέσκα η οποία έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Από την άλλη η Μπέτις μετά το 1-1 στο ντέρμπι της Σεβίλλης απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, πανηγύρισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, επικρατώντας με 3-1 της Μουτιλβερα. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο. 
  • Με την αναμέτρηση της Πατσούκα απέναντι στην Χουάρεζ ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Μεξικού. Υψηλοί στόχοι για την γηπεδούχο ομάδα η οποία θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή σεζόν στοχεύοντας στην πρώτη τριάδα. Από την άλλη η Χουάρεζ αναμένεται να δώσει μάχη για την παραμονή, έχοντας ωστόσο πολύ δύσκολο έργο. Ο άσος, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Σαμπντορια φιλοξενεί για την 17η αγωνιστική του Κάμπιονατο η Σπετσια. Κακή εικόνα από την γηπεδούχο του σημερινού αγώνα, με την Σπετσια να μέτρα ένα τρίποντο στα οκτώ τελευταία, αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής με 2-1 επί της Νάπολι. Πλασματικό αποτελέσματα, καθώς η Σπετσια εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της ανώτερης στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ομάδα της Νάπολι, πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο το οποίο την απομάκρυνε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Στον αντίποδα η Σαμπντορια προέρχεται από την τεράστια νίκη με 2-1 επί της Ιντερ η οποία έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί δύο αγώνων. Μόλις ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες έξοδους της η ομάδα της Γένοβα, την ώρα που η Σπετσια αγνοεί την νίκη στα τελευταία οκτώ εντός έδρας της. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΣΠΕΤΣΙΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ    2    2,40

ΟΥΕΣΚΑ-ΜΠΕΤΙΣ    2    2,40

ΠΑΤΣΟΥΚΑ-ΧΟΥΑΡΕΖ    1    1,65

 

Παρασκήνια

Θέματα