Κουπόνι για ρίσκα

Νικολαΐδης 21/03/18 - 09:30

Αρκετά δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα το οποίο θα αναλύσουμε, όπου και ξεχώρισα τρεις πολύ δυνατές επιλογές, με την συνολική τους απόδοση να φτάνει το 8,07.

*Την Λίνκοπινγκς υποδέχεται στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών, η Μάντσεστερ Σίτι. Σε κακό… φεγγάρι η Μάντσεστερ Σίτι η οποία έρχεται από αρνητικό σερί τριών αγώνων. Όσον αφορά τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, τρέχει νικηφόρο σερί πέντε αγώνων. Στον αντίποδα, η Λίνκοπιγκς μετρά αήττητο σερί εννιά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει για πέντε σερί αγώνες αήττητη. Ομάδες οι οποίες σκοράρουν με μεγάλη ευκολία, το Over 2,5 αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

*Το μεγάλο ντέρμπι του Ασουνσιόν ανάμεσα σε Νασιονάλ και Λιμπερτάδ ξεχωρίζει στην εξ’ αναβολής  7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παραγουάης. Ανεβασμένο ηθικό στην Νασιονάλ η οποία συγκατοικεί με την μισητή αντίπαλο της στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η Λιμπερτάδ εκμεταλλεύεται της ευκαιρίας προκειμένου να κάνει ροτέισον με την κούραση να έχει επηρεάσει αρνητικά τους φιλοξενούμενους από τα συνεχόμενα ματς σε Κόπα Λιμπερταδόρες και πρωτάθλημα. Αξία στο ρίσκο του άσου.

* Στο -13 από την κορυφή έμεινε η Σέρο Πορτένιο με την νίκη στον σημερινό ματς απέναντι στην Ιντεπεντιέντε, να κρίνεται επιτακτική. Ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ του πρωταθλήματος Παραγουάης αυτό της γηπεδούχου ομάδας η οποία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αρζαμένδια. Στην απέναντι πλευρά, η Ιντεπεντιέντε προέρχεται από αήττητο σερί πέντε αγώνων, ωστόσο στο 1-1 απέναντι στην Τρες ντε Φερμπρέρο έβγαλε αρκετή κούραση, κάτι που μπορεί σήμερα να της στοιχίσει. Αμφίβολος κρίνεται ο πολύτιμος Ολμέδο. Το Over 2,5 είναι η επιλογή μου.

 

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. (Γ)-ΛΙΝΚΟΠΙΝΓΚΣ           OVER 2,5              1,59

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣ.-ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΑΣ.               1              3,04

ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ            OVER 2,5              1,67

Παρασκήνια

Θέματα