«Λαβράκια» που πληρώνουν

Νικολαΐδης 18/11/21 - 01:52

Τριαδα ρίσκου η οποία αποτελείται από έναν Over 2,5, ένα «X» και ένα αμφισκορο συνολικής απόδοσης 9,50 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Βαρζίμ κοντράρονται στο πλαίσιο του 4ου γύρου στο Κύπελλο Πορτογαλίας. Ισχυρό φαβορί η Σπόρτινγκ η οποία θέλει να αυξήσει το νικηφόρο σερί της σε εννιά αγώνες, έχοντας δεχθεί στα οκτώ προηγούμενα, μόλις τρία γκολ. Στον αντίποδα η Βαρζιμ αγνοεί την νίκη στα τέσσερα τελευταία, ενώ στη δεύτερη κατηγορία όπου συμμετέχει, πραγματοποιεί τραγικό ξεκίνημα έχοντας ξεμείνει στις τελευταίες θέσεις (17η). Θεωρώ πως η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, με το Over 2,5 να είναι η επιλογή μου.

Σαμπαϊο Κορέα και Κρουζέιρο κοντράρονται στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Ήττα με 2-1 από την Ναουτικο για την Σαμπαϊο η οποία έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί δύο αγωνιστικών της σημερινής γηπεδούχου. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (με την σημερινή) αναζητά έναν πόντο προκειμένου να «κλειδώσει» και μαθηματικά την παραμονή της. Από την άλλη η Κρουζέιρο υπέστη ήττα (3-0) από την Βιτόρια Μπαΐα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κλειδώσει την παραμονή της, κάτι που μπορεί να πράξει σήμερα αποσπώντας έναν βαθμό.

Την Μπαΐα φιλοξενεί στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του Μπραζιλειραο η Σπορτ Ρεσιφε. Ακόμα μια ήττα (2-1) από την Σεαρα η οποία ήταν η 3η κατά σειρά για την Σπορτ Ρεσιφε με αποτέλεσμα τα «λιοντάρια» να βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση. Πλέον, έξι πόντους μακριά από την ζώνη της παραμονής. Στον αντίποδα η Μπαΐα το «πάλεψε» κόντρα στην Φλαμένγκο, ωστόσο ηττήθηκε με 3-0, βάζοντας έτσι τέλος στο αήττητο σερί επτά αγωνιστικών που έτρεχε. Δύσκολη έξοδος σήμερα, θεωρώ όμως πως μπορεί να πάρει κάτι απέναντι στην Σπορτ. Το Goal, είναι η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.-ΒΑΡΖΙΜ OVER 2,5 1,60
ΣΑΜΠΑΪΟ Κ.-ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ Χ 3,30
ΣΠΟΡΤ Ρ.-ΜΠΑΙΑ GOAL 1,80

Παρασκήνια

Θέματα