«Μέταλλο» πρωταθλητή η Τίγκρες

Το μεγάλο ντέρμπι του Λίβερπουλ, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Έβερτον στο πλαίσιο του 3ου γύρου στο Αγγλικό Κύπελλο, αντλεί το μεγάλο μερίδιο του στοιχηματικού τζίρου σήμερα.

Νικολαΐδης 5/01/18 - 09:41

Οι αναμετρήσεις Κιέβο-Ουντινέζε,-Φιορεντίνα-Ίντερ με τις οποίες ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, ενώ υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι του Λίβερπουλ ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Έβερτον στον 3ο γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας, το οποίο και αντλεί το μεγάλο μερίδιο, του τζίρου.

 

*Ολοκληρώνεται σήμερα η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Ιράν.

Βελτιωμένο πρόσωπο από την Ζομπαχάν η οποία έρχεται από αήττητο σερί τριών αγώνων, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, η Πεϊκάν έρχεται από αρνητικό σερί έξι αγώνων, ωστόσο γνώρισε την ήττα σε μόλις δύο από αυτά (τέσσερις ισοπαλίες).

Περιμένω κλειστό ματς, με το «Χ» να αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή.

 

* Με την αναμέτρηση της Κιέβο απέναντι στην Ουντινέζε ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο.

Δεν κατάφερε να πείσει με την εικόνα της στον πρώτο γύρο η ομάδα της Βερόνα, με αποτέλεσμα να χάνει συνεχώς έδαφος στην κατάταξη.

Αναζητείται ενίσχυση κυρίως στα μετόπισθεν, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει ακόμα κάτι προκειμένου η Κιέβο να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση.

Στον αντίποδα, η Ουντινέζε με τον Όντο στον πάγκο της, τα καταφέρνει εξαιρετικά.

Μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία, με τα υπόλοιπα έξι να ολοκληρώνονται στο τρίποντο. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

 

 

*Σπουδαία μάχη πραγματοποιείται στο «Αρτέμιο Φράνκι», εκεί όπου η Φιορεντίνα υποδέχεται, την Ίντερ.

Με ψυχολογία από τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Πιόλι η οποία ωστόσο έρχεται από δύσκολο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να υπάρχει θέμα, με τις ανάσες της.

Από την απέναντι πλευρά, η Ίντερ βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση της, επί εποχής Σπαλέτι, μετρώντας έξι σερί ματς δίχως νίκη, ενώ σκόραρε μόλις ένα γκολ στα συγκεκριμένα.

Περιμένω πως θα αντιδράσουν οι… νερατζούρι, με αποτέλεσμα να στραφώ στο διπλό.

 

*Σέντρα στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα του Μεξικό. Την πρωταθλήτρια Τίγκρες φιλοξενεί στην έδρα της η Πουέμπλα.

Στόχος η συμμετοχή στην πρώτη οκτάδα στην σεζόν που εκκινεί για την γηπεδούχο ομάδα η οποία βάση ποιότητα, υπολείπεται της σημερινής, αντιπάλου της.

Στον αντίποδα, οι… τίγρεις στοχεύουν στην διατήρηση των ηνίων του και για τον λόγο αυτό άλλωστε, κράτησαν ανέπαφο το ρόστερ τους.

Δύσκολα τα πράγματα για την Πουέμπλα, με το διπλό να αξίζει το ρίσκο.

 

*Την Λέουβεν φιλοξενεί στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία του Βελγίου, η Σερκλ Μπριζ.

Προερχόμενη από αήττητο σερί πέντε αγώνων η γηπεδούχος ομάδα η οποία βρίσκεται στο -1 από την κορυφή, ποντάρει στην δυναμική της έδρας της, προκειμένου να βρεθεί έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση.

Από την άλλη, η Λέουβεν μετρά μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία της, με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος στην μάχη για την διεκδίκηση της πρωτιάς, ωστόσο υπάρχουν ακόμα περιθώρια.

Δύσκολη έξοδος η σημερινή, θα στηριχθώ στην έδρα πηγαίνοντας στον άσο.

 

*Το σύστημα 3/5 είναι το ιδανικότερο για όσους θέλουν να υπάρχει κάλυψη.

Οι επιλογές μου

ΖΟΜΠΑΧΑΝ-ΠΕΪΚΑΝ     Χ             2,77

ΚΙΕΒΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ           2              2,46

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΙΝΤΕΡ       2              2,64

ΠΟΥΕΜΠΛΑ-ΤΙΓΚΡΕΣ     2              1,97

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΛΕΟΥΒΕΝ               1              2,09

Παρασκήνια

Θέματα