Μία ισοπαλία και ένας άσος με απόδοση 7,63

Bet_John 28/05/20 - 08:08

Οι δύο από τις τέσσερις προτάσεις μου πέρασαν την Τετάρτη, με το over 3,5 στο Λειψία – Χέρτα (2,01) και το διπλό στο Ουίπεστ – Φερεντσβάρος (1,87), ενώ χάθηκαν ο άσος στο Άουγκσμπουργκ – Πάντερμπορν (0-0) και το over 2,5 στο Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντζ (1-1 από το 33’).

Δύο προτάσεις με ρίσκο για σήμερα, με συνολική απόδοση 7,63…

* Στη Β’ Γερμανίας, η 3η Στουτγάρδη υποδέχεται το Αμβούργο που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ένα βαθμό περισσότερο. Τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια μετρούν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες και μόνο μία νίκη στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές. Καμία από τις δύο δεν είναι σε καλή κατάσταση, θα παρουσιαστούν προσεκτικές και αξίζει να ρισκάρουμε και να κυνηγήσουμε την ισοπαλία του 3,35.

* Στην Δανία, η Άαρχους που βρίσκεται στην 3η θέση, φιλοξενεί την Ράντερς που είναι στην 7η με έξι βαθμούς λιγότερους. Οι γηπεδούχοι πριν τη διακοπή είχαν δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τέσσερα τελευταία τους ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές. Η Άαρχους έχει παρουσιάσει καλύτερη εικόνα τη φετινή σαιζόν και ο άσος του 2,28 έχει το προβάδισμα.

Παρασκήνια

Θέματα