Μεγάλες μάχες σε Φρανκφούρτη και Κολωνία

Ντεμπούτο Μπάουμ στον πάγκο της Σάλκε με αντίπαλο την Λειψία

BetFootball 3/10/20 - 09:42

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα, από το οποίο ξεχωρίζουν οι μάχες ανάμεσα σε Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Χόφενχαϊμ, Κολωνία-Γκλάντμπαχ και Στουτγάρδη-Λεβερκουζεν. Αμφίρροπο ματς αναμένεται στην Βρέμη, όπου η Βέρντερ φιλοξενεί την Μπίλεφελντ, ενώ στο ντεμπούτο του Μπάουμ στον πάγκο της Σάλκε, οι «βασιλικοί μπλε» πραγματοποιούν δύσκολη έξοδο στην Λειψία. Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο ήττες (Άουγκσμπουργκ και Μπάγερν), αναζητά η Ντόρτμουντ υποδεχόμενη την πάντα επικίνδυνη, Φράιμπουργκ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ- ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (16:30): Κακή εμφάνιση και ήττα με 2-0 στην έδρα της Αουγκσμπουργκ με την Ντόρτμουντ να παρουσιάζει πολλά και σοβαρά αμυντικά κενά. Ενώ μεσοβδόμαδα αν και βελτιωμένη επιθετικά, ηττήθηκε με 3-2 από την Μπάγερν στον τελικό του Σούπερ Καπ. Άμεση επιστροφή στις νίκες το σύνθημα στις τάξεις των «μελισσών» οι οποίες σήμερα δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Ζακαντού και Αζαρ, ωστόσο είδαν με χαμόγελο την επιστροφή του Πίτσεκ ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε και κόντρα στην Μπαγερν, ως αλλαγή του Χουμελς στο 76′. Από πλευράς Φράιμπουργκ η εκκίνηση ήταν εξαιρετική, καθώς μετά το 3-2 στην έδρα της Στουτγάρδης, έμειναν στο 1-1 κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, κόντρα στην οποία αν ήταν πιο τυχερή, θα είχε φύγει με ακόμα ένα τρίποντο. Δύσκολα ξανά οι Φλέκεν και Καθ, προπονήθηκαν και ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Χάμπερερ και Τιλ. Με ψυχολογία στα ύψη, ταξιδεύει στο Βεστφάλεν. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 (1,50).

 

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ. -ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (16:30): Βελτιωμένη σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με την πρεμιέρα, επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-1 της Χέρτα στο Βερολίνο. Στην πρεμιέρα προβληματίζοντας, απέσπασε σπουδαία ισοπαλία 1-1 απέναντι στην πολύ πιο απειλητική, Μπίλεφελντ. Στόχος της Αϊντραχτ, να διατηρήσει το αήττητο σερί και σήμερα, έχοντας ωστόσο δύσκολη αποστολή καθώς η Χοφενχάιμ έχει εντυπωσιάσει στην εκκίνηση. Δύσκολα ξανά οι Κοστιτς, Εν’Ντιγκα και Βίλεμς. Στην πλευρά των φιλοξενούμενων η εμφατική νίκη 4-1 επί της Μπάγερν, ήταν το κερασάκι στην «τούρτα», επιβεβαιώνοντας πως οι «χωριάτες» βρίσκονται σε «τρομερή» κατάσταση. Ακόμα μια εκπληκτική παράσταση του Κράμαριτς ο οποίος με τα δύο γκολ που σημείωσε, έφτασε τα εννιά συνολικά στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος. Στην κορυφή της κατάταξης η Χοφενχάιμ, με τον Χένες να δείχνει εξαιρετικά δείγματα στην διαχείριση του υλικού του στον πάγκο των «χωριατών». Σοβαρό πρόβλημα με τον Μπίσακσιτς ο οποίος αν και άνοιξε το σκορ κόντρα στην Μπαγερν, αποχώρησε με ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός μέχρι τον Ιανουάριο. Εκτός και ο Σταφυλίδης, ενώ πιθανότητες επιστροφής συγκεντρώνουν οι Χίμπνερ και Νόρντβαιτ. Κινήσεις για ακόμα μία προσθήκη, με τον Σεσενιόν να βρίσκεται κοντά στον δανεισμό του από την Τότεναμ, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής με τους «χωριάτες». ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 (1,60).

 

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (16:30): Ακόμα μια από γοητευτική εμφάνιση και ήττα 1-0 στο Μπίλεφελντ για την Κολωνία. Η δεύτερη σε ισάριθμες αγωνιστικές, καθώς είχε προηγηθεί αυτή της πρεμιέρας με 3-2 από την Χόφενχαϊμ. Στα αμυντικά προβλήματα που εμφάνισαν οι «τράγοι» στάθηκε ο Γκίσντολ ο οποίος βρίσκεται υπό αμφισβήτηση. Δύσκολα ξανά οι Μοντεστ, Γιάκομπς, πιθανότητες συμμετοχής συγκεντρώνουν οι Κάινζ, Σμιντ και Μέρε. Από την απέναντι πλευρά η Γκλάντμπαχ προβλημάτισε σε ακόμα ένα, μένοντας στο 1-1 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου. Σοβαρά αμυντικά προβλήματα για τα «πουλάρια», τα οποία στην πρεμιέρα ηττήθηκαν με 3-0 από την Ντόρτμουντ. Στόχος η πρώτη νίκη στην σεζόν, με τον Ρόζε να μην υπολογίζει στους Βιγιάλμπα, Μπένες και Πόουλσεν, ενώ αμφίβολοι κρίνονται εκ’ νέου και οι Εμπολο και Λαζάρο, των οποίων η κατάσταση θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Γειτονικό ντέρμπι. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2&OVER 2,5 (2,80). 

 

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ (16:30): Κάκιστη εμφάνιση και συντριβή στην πρεμιέρα (4-1 Χέρτα), με την Βέρντερ να βελτιώνει εντυπωσιακά την εικόνα της, επικρατώντας με 3-1 της Σάλκε για την δεύτερη αγωνιστική. Εξαιρετική εμφάνιση από τον φορ Φίλγκρουγκ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Μοναδικό πρόβλημα ο Τόπρακ. Στην Μπίλεφελντ το ξεκίνημα, θέλουν να αποτελέσει τις βάσεις για μια σταθερή πορεία στην σεζόν. Ισοπαλία 1-1 στην Φρανκφούρτη κόντρα στην Αϊντραχτ στην πρεμιέρα, νίκη με 1-0 την δεύτερη αγωνιστική επί της Κολωνίας. Στόχος σήμερα, να παρουσιάσει την ίδια εξαιρετική εικόνα και να φύγει με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα από την Βρέμη. Στα θετικά η επιστροφή του ηγέτη Κλος, ενώ εκτός παραμένουν οι Βογκλσαμερ, Μεδινα και Μίλερ. Αμφίρροπη μάχη. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 (1,80).

 

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (16:30): Άφησε πίσω της την κακή εμφάνιση και την εντός έδρας ήττα 3-2 στην πρεμιέρα από την Φράιμπουργκ και παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο την δεύτερη αγωνιστική, επικρατώντας με 4-1 της Μάιντς. Εξαιρετικοί για ακόμα έναν αγώνα της Στουτγάρδης οι Κάλατζιτς και Βαμαγκιτούκα. Εκτός ο Στρέτζελ που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ δύσκολα θα προλάβουν και οι ανέτοιμοι, Μαυροπανος, Τομι, Μολα και Εγκλοφ. Ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής, συγκεντρώνει ο Γκονζάλες. Για την Λεβερκούζεν τα πράγματα δεν έχουν εκκινήσει καθόλου καλά. Ισοπαλία δίχως σκορ στην πρεμιέρα κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, ισοπαλία και την δεύτερη αγωνιστική με 1-1, κόντρα στην Λειψία. Αρκετά προβλήματα κυρίως στην ανάπτυξη για τις «ασπιρίνες» οι οποίες δείχνουν επηρεασμένες αρνητικά από τις αποχωρήσεις των Χάβερτζ και Φόλαντ. Επιτακτικό το τρίποντο στον σημερινό αγώνα, με τον Μπος να στερείται των υπηρεσιών του Παουλίνιο, ενώ πιθανότητες επιστροφής, συγκεντρώνει ο Αλάριο. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (2,05).

 

ΛΕΙΨΙΑ-ΣΑΛΚΕ (19:30): Ήταν ανώτερη της Λεβερκούζεν, ωστόσο δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το δύο στα δύο και έμεινε στο 1-1. Στην πρεμιέρα η Λειψία, είχε επικρατήσει με 3-1 της Μάιντς, εκκινώντας δυναμικά και την φετινή προσπάθεια της. Τρία προβλήματα για τον Νάγκελσμαν, ο οποίος δεν υπολογίζει στους Χάρτμαν, Λάιμερ και Κονατέ.  Η εμφάνιση της πρεμιέρας κόντρα στην Μπαγερν και η ήττα με 8-0,ειχε συνέχεια για την Σάλκε η οποία παρουσιάζοντας το ίδιο κακό πρόσωπο, ηττήθηκε και από την Βέρντερ με 3-1 για την δεύτερη αγωνιστική. Παρελθόν λίγες ώρες μετά την νέα ήττα ο Βάγκνερ, με τον Μπάουμ να παίρνει την θέση του και να κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στον πάγκο των «βασιλικών μπλε». Εκτός ο τιμωρημένος Καμπάκ, ενώ ανέτοιμος είναι ο Σερντάρ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 & OVER 2,5 (2,35).

 

Παρασκήνια

Θέματα