Με… αέρα κορυφής!

Southern 24/01/18 - 12:46

Τα… μούτρα τους έφαγαν οι πρωτοπόροι στη Β’ Γερμανίας με την επανέναρξη του πρωταθλήματος έπειτα από τη χειμερινή διακοπή. Ούτε η Χολστάιν Κίελ, ούτε η Νυρεμβέργη, ούτε η Ίγκολσταντ κατάφεραν να κερδίσουν το τρίποντο στο πρώτο τους παιχνίδι μέσα στο 2018, κάνοντας… δώρο στην Φορτούνα. Οι «κόκκινοι» του Ντίσελντορφ έβγαλαν τις γιορτές στην κορυφή της βαθμολογίας κι έχουν στα πόδια τους απόψε (21.30) την ευκαιρία με νίκη επί της Άουε να ξεφύγουν με 3 βαθμούς από τις ομάδες που τους ακολουθούν, στη μάχη για την απευθείας άνοδο.

Πάντα υπολογίσιμη στη δυνατή της έδρα η Φορτούνα κι αν συνυπολογίσουμε τη μετριότητα της Άουε και τα πολλά γκολ που δέχθηκε στα πρόσφατα φιλικά, ο «άσος» του 1,75 μόνο άσχημος δεν είναι.

Στο Βέλγιο η Λόκερεν ήταν απογοητευτική απέναντι στη Γάνδη την περασμένη Κυριακή και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έκανε ούτε… μισή ευκαιρία. Πολύ σημαντική η επιστροφή του φορμαρισμένου Δανού φορ Ίνγκβαρτσεν στην Γκενκ που σε αντίθεση με τους γηπεδούχους διατηρεί υπαρκτές ελπίδες να προλάβει την εξάδα και τα πλέι οφ και θα τις εξαντλήσει. Ισχυρότερο το κίνητρο των φιλοξενούμενων, στοιχειοθετεί το «διπλό» σε αποδόσεις διπλασιασμού κατά μέσο όρο στις εταιρίες στοιχημάτων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (24/1)

ΛΟΚΕΡΕΝ – ΓΚΕΝΚ           2              2,00

ΦΟΡΤ. ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΑΟΥΕ    1              1,75

Παρασκήνια

Θέματα