Με την… αύρα του Ρονάλντο

Southern 7/10/18 - 09:42

Από τη στιγμή που ο Ρονάλντο αποφάσισε να επενδύσει στη Βαγιαδολίδ θα πρέπει να περιμένουμε πολλά πράγματα από τους «βιολετί» μέσα στα επόμενα χρόνια. Το άλλοτε «φαινόμενο» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου έχει μεγάλα σχέδια για τη νέα του ομάδα, τα οποία δεν περιορίζονται απλά στην εξασφάλιση της παραμονής. Για φέτος, βέβαια, στόχος παραμένει η επιβίωση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να αποκτήσει το πακέτο των μετοχών μέσα στο καλοκαίρι ώστε να γίνουν οι απαιτούμενες μεταγραφές που θα έκαναν τη Βαγιαδολίδ πρωταγωνίστρια.

Από την ημέρα, πάντως, που ο σύλλογος πέρασε στα χέρια του Βραζιλιάνου το κλίμα έχει αλλάξει εντελώς κι αυτή η αισιοδοξία και η γενικότερη αίσθηση ότι έρχονται καλύτερες μέρες αρχίζει σιγά, σιγά να βγαίνει και από τους ποδοσφαιριστές στο χορτάρι.

Η Βαγιαδολίδ πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη την περασμένη αγωνιστική στο «Θεράμικα» της Βιγιαρεάλ και σήμερα πάει για τρίτο σερί τρίποντο κόντρα στην Ουέσκα. Οι νεοφώτιστοι έχουν απομείνει με τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Εϊμπάρ, καθώς έκτοτε δεν έχουν ξανακερδίσει, με τον προπονητή τους και παλιό διεθνή Αργεντίνο γκολκίπερ Λέο Φράνκο να βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόλυση. Ο «άσος» της Βαγιαδολίδ στο 1,92 είναι από τα δυνατά σημεία του κυριακάτικου κουπονιού.

Στη Σουηδία η Χάκεν κάνει… παπάδες μετά την καλοκαιρινή διακοπή, έχοντας μόλις μία ήττα από την επίδοξη πρωταθλήτρια ΑΪΚ και οκτώ νίκες και έχει πλησιάσει τις θέσεις που χαρίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι «κιτρινόμαυροι» του Γκέτεμποργκ διαθέτουν έδρα… κανόνι (8-3-0 και 33-6 γκολ) και υποδέχονται τη Μάλμε που έχει ρίξει όλο της το βάρος στη Γιουρόπα Λιγκ. Σε σούπερ τιμή (2,50) η νίκη της Χάκεν.

Στη Χιλή η χθεσινή ήττα της πρωτοπόρου Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα δίνει την ευκαιρία στην ανεβασμένη Αντοφαγάστα να πλησιάσει σε απόσταση… βολής την κορυφή, αν νικήσει στην έδρα της Σαν Λούις. Η τελευταία παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά δεν δείχνει ικανή να τα καταφέρει, με τον πίεση και το άγχος να αποτελούν τον μεγαλύτερο αντίπαλο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες και το «διπλό» της Αντοφαγάστα πληρώνει 2,20.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (7/10)

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΟΥΕΣΚΑ (13.00)  1          1,92

ΧΑΚΕΝ – ΜΑΛΜΕ (16.00)  1          2,50

ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ (23.30)    2          2,20

Παρασκήνια

Θέματα