Με φόρα για τη νίκη η Λεβερκούζεν

Bet_John 14/04/18 - 10:55

Πολλές οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας στο σημερινό πρόγραμμα και μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο…

* Στη Μπουντεσλίγκα, η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην 4η θέση, μετά από δύο σερί ματς χωρίς νίκη, επικράτησαν με ανατροπή 1-4 εκτός έδρας της Λειψίας. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους που έχουν δύο βαθμούς λιγότερους και διεκδικούν την είσοδό τους στην τετράδα, έχουν μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (δύο ήττες και μία ισοπαλία στα υπόλοιπα τρία), ενώ στις τέσσερις τελευταίες εξόδους τους γνώρισαν ισάριθμες ήττες. Η Λεβερκούζεν έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο του 1,77.

* Στην Τσάμπιονσιπ, η Χαλ φιλοξενεί τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Επτά over στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, τα τρία στο over 3,5. Με το ρυθμό που δίνουν οι δύο ομάδες στα παιχνίδια τους, το over 2,5 στο 1,76 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Α’ Αγγλίας, η Μπρίστολ Ρόβερς υποδέχεται τη Μπλάκμπερν. Οι γηπεδούχοι που είναι στη 10η θέση, έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν μόλις ς μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια τους, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ισοβαθμούν στην κορυφή με τη Γουίγκαν και μετρούν οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες στις προηγούμενες δέκα αγωνιστικές. Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπλάκμπερν, μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,86.

* Για τη Β’ Αγγλίας, η Κρόουλι φιλοξενεί την Κόβεντρι. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τέσσερα στο over 3,5, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται επίσης από πέντε over στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, τα τέσσερα στο over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν πολλές αδυναμίες και το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,19 αξίζει το ρίσκο.

* Σε ένα ακόμη ματς από τη Β’ Αγγλίας, η Πορτ Βέιλ υποδέχεται τη Λίνκολν. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία 17 παιχνίδια τους, με εννέα ισοπαλίες και επτά ήττες στα υπόλοιπα 16, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές. Η Λίνκολν που πατάει πολύ καλύτερα, έχει το προβάδισμα για τη νίκη και το διπλό του 2,17.

* Στη Β’ Σουηδίας, η Γκέφλε φιλοξενεί τη Ντέγκερφορς. Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη 2-1 επί της Βάρναμο στην πρεμιέρα, ηττήθηκαν 2-4 από τη Μπράγκε, με τους φιλοξενούμενους που ξεκίνησαν με το 2-2 στην Έστερ, να γνωρίζουν την ήττα 1-2 από τη Χάλμσταντ τη 2η αγωνιστική. Και οι δύο ομάδες παίζουν ανοικτά στο ξεκίνημα της περιόδου και μας χαρίζουν παιχνίδια με πολλά γκολ, οπότε αξίζει να κυνηγήσουμε το over 2,5 στο 1,81.

Παρασκήνια

Θέματα