Με φόρα και… ρέντα!

Southern 24/09/18 - 11:17

Δεύτερο σερί ταμείο για τη στήλη την Κυριακή, καπάκι μετά από αυτό του Σαββάτου και σχεδόν με την ίδια απόδοση. Συνολική τιμή 7,4 είχαν οι νίκες της Βίκινγκ, της ΑΪΚ Στοκχόλμης και της Γιουνγκ Μπόις.

Δεν είναι εύκολο να πληρωθείς δύο συνεχόμενες μέρες αλλά επειδή εμάς μας αρέσουν τα πολύ δύσκολα, πάμε δυνατά να κάνουμε σήμερα τρίτο ταμείο στη σειρά.

Στην Κύπρο ο Απόλλωνας Λεμεσού θα είναι και φέτος από τους διεκδικητές του τίτλου, τον οποίο έχασε πέρυσι στις λεπτομέρειες. Πολύ οργανωμένος σύλλογος με ικανό και έμπειρο ρόστερ, είναι το φαβορί κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς βλέπουμε πολύ το αμφίσκορ, καθώς η Νέα Σαλαμίνα έχει σκοράρει και στα τρία φετινά της παιχνίδια, φέρνοντας όλα τα αποτελέσματα. Το G/G στο αρκετά συμπαθητικό 1,85.

Στη Β’ Γαλλίας η Λανς του Μοντανιέ έχει πραγματοποιήσει εκρηκτικό ξεκίνημα με 5 νίκες στις πρώτες 6 αγωνιστικές και τη μοναδική της ήττα από την πρωτοπόρο Μετς.

Ο πολύπειρος Γάλλος με σπουδαίο έργο σε Σοσιεδάδ και Ρεν έφερε το περασμένο καλοκαίρι πέντε… κομμάτια που βγήκαν τεφαρίκια! Μεγάλοι πρωταγωνιστές μέχρι τώρα οι περισσότεροι νεοφερμένοι, ο γκολκίπερ Λεκά, οι αμυντικοί Ταχράτ και Ραντοβάνοβιτς και ο επιθετικός Γκομίς για μία Λανς που ξέρει ακριβώς τι ζητάει μέσα στο γήπεδο αλλά και πως να το πάρει.

Η Νιόρ δεν είναι αμελητέα ποσότητα και μόνο όμως ότι έχει στον πάγκο της έναν προπονητή που έχει προϋπηρεσία μόνο στο… γυναικείο ποδόσφαιρο τα λέει όλα. Το «διπλό» της Λανς στο τίμιο 2,35.

Η Σαπεκοένσε έβγαλε επιτέλους το κεφάλι της έξω από το νερό μετά τις δύο σερί νίκες στην έδρα της αλλά η μάχη της παραμονής είναι ακόμα μακρά και δύσκολη και σίγουρα θα χρειαστεί αρκετούς βαθμούς ακόμα. Στην έδρα της, το «Αρένα Κοντά», δυναμώνει αφάνταστα και με την… αύρα του φρέσκου ακόμα προπονητή Γκούτο Φερέιρα που δεν έχει κλείσει ούτε μήνα στον πάγκο, είναι σωστά φαβορί για τρίτο σερί τρίποντο. Η Φλουμινένσε είναι κατάκοπη από τα συνεχόμενα παιχνίδια, μεσοβδόμαδα είχε απαιτητικό ματς στο υψόμετρο του Ισημερινού για το Κόπα Σουνταμερικάνα και είτε με «ρεζέρβες» παίξει,  είτε με βασικούς, τον πρώτο (και θέλουμε να πιστεύουμε και τελευταίο) λόγο θα τον έχει η Σαπεκοένσε. Ο «άσος» προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (24/9)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜ. – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (19.00)    G/G     1,85

ΝΙΟΡ – ΛΑΝΣ (21.45)           2          2,35

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ (02.00)          1          2,00

Παρασκήνια

Θέματα