Μια βατή δυάδα και τρία ειδικά για εύκολο ταμείο

Νικολαΐδης 14/06/18 - 08:00

Ξεκινά η γιορτή του ποδοσφαίρου σήμερα με την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, να ανοίγει τον «χορό» με τον αγώνα Ρωσία-Σαουδική Αραβία. Μια δυάδα χαμηλού ρίσκου επέλεξα ως βασική πρόταση, ενώ ξεχώρισα και τρία ειδικά από την μάχη της «αρκούδας» με τους Άραβες.

*Με την αναμέτρηση της Ρωσίας απέναντι στην Σαουδική Αραβία ανοίγει ο «χορός» της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Η «αρκούδα» θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η διοργάνωση πραγματοποιείται στο «σπίτι» της , αναζητώντας εκκίνηση με το «δεξί» στον 1ο όμιλο. Από την απέναντι πλευρά η Σαουδική Αραβία έχει ήδη καταφέρει ένα τεράστιο επίτευγμα, με την συμμετοχή της στην τελική φάση, να αποτελεί ήδη επιτυχία. Σκοράρουν εύκολα οι Άραβες, κάτι που περιμένω και από τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να στηρίξω τον άσο και το ακριβές σκορ, 2-1.

*Την Γκρινντάβικ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ισλανδίας η Φιολνίρ. Η γηπεδούχος ομάδα προέρχεται από συντριβή με 6-1 στην έδρα της Στάρνιαν, ενώ τρέχει αρνητικό σερί τριών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Στα θετικά, πως σκοράρει εύκολα. Στον αντίποδα η Γκριννταβίκ ηττήθηκε εντός με 2-0 από την Μπρένταμπλικ, με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος στην μάχη για την πρώτη θέση. Στον έναν πόντο πλέον η διαφορά από την πρωτοπόρο Βαλούρ. Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται με ευκολία γκολ, καταλήγω στο Over 2,5 το οποίο πληρώνει και πολύ καλά.

Η ΔΥΑΔΑ

ΡΩΣΙΑ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡ.    1              1,41

ΦΙΟΛΝΙΡ-ΓΚΡΙΝΝΤΑΒΙΚ                OVER 2,5              1,63

 

ΕΙΔΙΚΑ

ΡΩΣΙΑ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡ.    Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    3,75

ΑΚΡ. ΣΚΟΡ

ΡΩΣΙΑ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡ.    2-1          7,10

ΣΚΟΡΕΡ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑΤΟΣ

ΦΕΝΤΟΡ ΣΜΟΛΟΦ         1,51                       

 

 

Παρασκήνια

Θέματα