Μια δυνατή και μια… τρελή τριάδα

Νικολαΐδης 25/04/18 - 09:23

Δυστυχώς «έσπασε» η τριάδα που προτείναμε χθες, με την Λος Μιγιονάριος να μην μας κάνει την χάρη, γνωρίζοντας την ήττα (2-1) από την Ντεπορτίβο Λάρα. Ωστόσο, επιβεβαιώθηκαν οι δύο προτάσεις μας με τον άσο της Νότιγχαμ και το Over 2,5 στο Ατλέτικο Νασιονάλ-Μπολιβάρ, όπως και το Over 1,5 της Γηπεδούχου στο Λίβερπουλ-Ρόμα. Ο δεύτερος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και ο επαναληπτικός του τελικού στο Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής ανάμεσα σε Γουαδαλαχάρα και Τορόντο, ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα. Με μια νέα ισχυρή τριάδα συνεχίζω σήμερα, ενώ επέλεξα και μια πολύ δύσκολη περίπτωση με τρία σκορ, των οποίων η συνολική απόδοση φτάνει στο 2177,50.

*Την Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν. Σε… τρομερή κατάσταση η ομάδα του Χάινκες η οποία καταφέρνει να σημειώσει 14 γκολ στα τρία τελευταία ματς που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Αήττητη με τον Γερμανό στον πάγκο της στα οκτώ ματς που έδωσε φέτος στην διοργάνωση η ομάδα του Μονάχου η οποία παράλληλα δεν κατάφερε να σκοράρει μονάχα στο 0-0 απέναντι στην Σεβίλλη (επτά νίκες, μια ισοπαλία). Στον αντίποδα η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πραγματοποιήσει κάτι το μοναδικό φέτος, με την 3η συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου. Δύσκολο το έργο των «Μαδριλένων», οι οποίοι παραδοσιακά δυσκολεύονται στην συγκεκριμένη έδρα, αν και στις δύο πρόσφατες επισκέψεις τους, έφυγαν με το τρίποντο. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Στην έδρα της Βιτόρια Μπαϊα δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Κορίνθιανς με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου στη Βραζιλία. Δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους οι οποίοι ήδη έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις δυνατότητες τους. Ομάδα με περιορισμένο ρόστερ η οποία θεωρείται εκ’ των φαβορί για υποβιβασμό, κάτι που φάνηκε και στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με τον μόλις έναν πόντο που πήρε. Στην απέναντι πλευρά, η Κορίνθιας μετρά το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές και θέλει σήμερα να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά στοχεύοντας στην κατάκτηση και αυτού, του τροπαίου. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

*Στο «Ακρόν» δοκιμάζει τις δυνάμεις του το Τορόντο απέναντι στην Γουαδαλαχάρα στον δεύτερο μεταξύ τους τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής. Οι Μεξικανοί απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης μετά την νίκη (2-1) στο πρώτο ματς, ωστόσο τα πράγματα δεν αναμένονται καθόλου εύκολα στον σημερινό επαναληπτικό. Μικρό σε βάθος το ρόστερ τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη κούραση αναγκάζοντας τον τεχνικό Αλμέιδα να προβεί σε ροτέισον στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, όπου η Γουαδαλαχάρα τερματίζει στις τελευταίες θέσεις. Από την απέναντι πλευρά, το Τορόντο πλήρωσε τα πολλά λάθη και τις χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ματς, ωστόσο οι πρωταθλητές του MLS ξεκούρασαν όλα τα βασικά… ατού τους και σήμερα θα μπουν στην αρένα του «Ακρόν» προσπαθώντας να φέρουν τα πάνω-κάτω. Λογικά θα παρασυρθούν από τον ρυθμό και την… δίψα της νίκης οι δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να καταλήξω στο Over 2,5.

*Τρία ακριβή σκορ ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα τα οποία θα συνιστούσα να επιλέξετε σε ζητούμενα. Στην μάχη της Μπάγερν απέναντι στην Ρεάλ στις επτά προηγούμενες συναντήσεις των δύο ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ με έδρα το Μόναχο, πέντε φορές εμφανίστηκε το 2-1 (4 για τους Βαυαρούς, 1 για τους «Μαδριλένους). Ωστόσο, αυτή την φορά περιμένω να πάμε σε πιο πλούσιο θέαμα, ποντάροντας στην… δαιμονιώδη κατάσταση της Μπάγερν, με αποτέλεσμα να στραφώ στο 4-1. Όσον αφορά τον αγώνα της Μπόκα απέναντι στην Παλμέιρας, οι δυο τους πριν από μία εβδομάδα έμειναν στο 1-1 στο ματς του πρώτου γύρου. Σήμερα, ο νικητής αποκτά το πλεονέκτημα για την πρωτιά στον 8ο όμιλο του Λιμπερταδόρες και περιμένω πως θα πάμε σε πιο ανοικτό σε ρυθμό ματς. Λόγω έδρας, θα στηρίξω το 2-1. Τέλος στην μάχη της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε απέναντι στην Φλαμένγκο, ποντάρω στο αήττητο σερί των Κολομβιανών αλλά και την… καυτή έδρα του, την ώρα που οι Βραζιλιάνοι παρουσιάζουν αμυντικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να καταλήξω στο 2-1.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΡΕΑΛ Μ.                          1            1,97

ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠ.-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ           2            2,32

ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ-ΤΟΡΟΝΤΟ         OVER 2,5            2,00

 

ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ (ΑΚΡ. ΣΚΟΡ)

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΡΕΑΛ Μ.                          4-1        25,00

ΜΠΟΚΑ ΤΖ.-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ               2-1        9,00

ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ              2-1          9,50

 

Παρασκήνια

Θέματα