Μια… εκρηκτική πεντάδα

Νικολαΐδης 16/05/18 - 09:07

Ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Ατλέτικο Μαδρίτης ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα από το οποίο ξεχώρισα μια ισχυρή πεντάδα την οποία θα επιλέξω σε ζητούμενα (3/5).

*Την Λίλεστρομ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 10ης του πρωτάθλημα Νορβηγίας η Ρόζενμποργκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αήττητο σερί έντεκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Από την απέναντι πλευρά η Λίλεστρομ βελτίωσε την εικόνα της με αποτέλεσμα να τρέξει τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, τονώνοντας την ψυχολογία της. Αμφότερες σκοράρουν με ευκολία και για τον λόγο αυτό περιμένω πως θα πάμε σε ανοικτό ρυθμό με αποτέλεσμα να καταλήξω στο Over 2,5.

*Την Μάλμε υποδέχεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σουηδίας η Χάμαρμπι. Σε… τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν ξεκινήσει δυναμικά την προσπάθεια τους με αποτέλεσμα να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Από την απέναντι πλευρά η Μάλμε παρότι διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, ενώ στα εκτός παρουσιάζει πολλές αμυντικές αδυναμίες. Ο άσος αξίζει το ρίσκο.

*Μαρσέιγ και Ατλέτικο Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Μασσαλοί έχουν ήδη καταφέρει να σημειώσουν τεράστια επιτυχία με την συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό, όπου και πηγαίνουν ως αουτσάιντερ και ποντάρουν σε αυτό προκειμένου να αιφνιδιάσουν την αντίπαλο τους. Δύσκολα θα βρεθεί στην βασική ενδεκάδα ο Μήτρογλου, ενώ κάτι παρόμοιο θα συμβεί και με τον Ρολάντο. Στον αντίποδα η Ατλέτικο ξεκούρασε αρκετούς ποδοσφαιριστές απέναντι στην Χετάφε της οποίας επιβλήθηκε με 1-0 στο πρωτάθλημα και ποντάρει στην ποιότητα της προκειμένου να κατακτήσει το τρόπαιο. Θα προσπαθήσει να πάει στον ρυθμό της τον αγώνα η Μαρσέιγ με αποτέλεσμα το Goal-Goal να αποκτά αξία.

*Την αδιάφορη βαθμολογικά Αλιάνζα Λίμα υποδέχεται στην τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου στο Λιμπερταδόρες η Μπόκα. Οι… Γενοβέζοι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλουν σήμερα να πάρουν το τρίποντο με επιβλητικό τρόπο, περιμένοντας την ίδια ώρα… δώρο της Παλμέιρας απέναντι στην Ατλέτικο Τζούνιορ, ώστε να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης. Από την άλλη οι Περουβιανοί δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης. Λογικά θα ανοίξει ο ρυθμός με αποτέλεσμα να αποκτά αξία το ρίσκο στα 4-6 γκολ.

*Βίοι αντίθετοι για Βανκούβερ και Σαν Χοσέ. Οι γηπεδούχοι παρότι ξεκίνησαν δυναμικά την προσπάθεια τους στα τελευταία δείχνουν πως έχουν ξεμείνει από δυνάμεις με αποτέλεσμα να μετρούν μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία τους. Στον αντίποδα η Σαν Χοσέ έρχεται από το δεύτερο τρίποντο της στην σεζόν με το οποίο κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ, όπως και η γηπεδούχος με αποτέλεσμα να περιμένω πως θα πάμε σε ανοικτό ματς με πλούσιο θέαμα, καταλήγοντας στην επιλογή των 4-6 γκολ.

Η ΠΕΝΤΑΔΑ

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ     OVER 2,5              1,70

ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΜΑΛΜΕ     1              2,19

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ           GOAL    2,05

ΜΠΟΚΑ ΤΖ.-ΑΛΙΑΝΖΑ Λ.              4-6 ΓΚΟΛ              1,96

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ 4-6 ΓΚΟΛ              2,02

 

Παρασκήνια

Θέματα