Μια πεντάδα που πληρώνει 89,08

Νικολαΐδης 20/05/18 - 09:05

Η μάχη της Λάτσιο απέναντι στην Ίντερ για το 4ο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ στην Ιταλία, αλλά και το ντέρμπι μίσους του Σαο Πάολο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Σάντος είναι τα πιο εμπορικά ματς της ημέρας. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχώρισα μια ισχυρή πεντάδα την οποία θα στηρίξω με 3/5.

*Την Φιορεντίνα φιλοξενεί στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος η Μίλαν. Οι… ροσονέρι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Αταλάντα η οποία και τους διατήρησε στην 6η θέση η οποία οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Σήμερα η νίκη αποτελεί μονόδρομο διότι σε περίπτωση νίκης της Αταλάντα μέσα στην Κάλιαρι, οι Μιλανέζοι μένουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Από την απέναντι πλευρά η Φιορεντίνα μετά την εντός έδρας «αυτοκτονία» (1-0) από την Κάλιαρι, έμειναν εκτός διεκδίκησης της συμμετοχής στην πρώτη εξάδα. Ο άσος αξίζει το ρίσκο.

*Στην έδρα της Κάλιαρι δοκιμάζει τις αντοχές της η Αταλάντα. «Οξυγόνο» για τους γηπεδούχους το εκτός έδρας τρίποντο (1-0) στην Φλωρεντία απέναντι στην Φιορεντίνα. Η Κάλιαρι αναζητά σήμερα ωστόσο νίκη προκειμένου να μην την απασχολεί το τι θα κάνουν Σπαλ και Κροτόνε, ώστε να σώσει σίγουρα το… τομάρι της. Στον αντίποδα η Αταλάντα τρέχει αήττητο σερί επτά αγωνιστικών και δείχνει πως θα παλέψει μέχρι τέλους την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το διπλό είναι η επιλογή μου.

*Την Γκρέμιο υποδέχεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Μπραζιλεϊράο η Παρανά. Στην δύναμη της έδρας ποντάρει τις λιγοστές ελπίδες για την διεκδίκηση της παραμονής η γηπεδούχος ομάδα η οποία την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα (3-1) από την Σάντος. Στην μεριά της Γκρέμιο, τα πράγματα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά στο ξεκίνημα, με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα ενώ παράλληλα μετρά μόλις μια ήττα στα πρώτα πέντε ματς του πρωταθλήματος. Το «Χ» στο ημίχρονο και το διπλό στην επανάληψη, αξίζουν το ρίσκο.

*Στα… δύο χωρίζεται το Σαο Πάολο για το ντέρμπι της ομώνυμης ομάδας απέναντι στην Σάντος. Οι… τρικολόρ καταφέρνουν και παραμένουν αήττητοι στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, ενώ ο τεχνικός Αγκίρε ποντάρει σήμερα και στις υπηρεσίες του Κουέβας ο οποίος απουσίασε από τα προηγούμενα λόγω προβλήματος τραυματισμού. Στην μεριά της Σάντος, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα όσον αφορά τις εκτός έδρας εμφανίσεις της ομάδας. Οι… καρχαρίες μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ενώ το γεγονός πως αγωνίζονται σε Λιμπερταδόρες και Κύπελλο, δημιουργήσει κόπωση την οποία δεν μπορούν να διαχειριστούν. Ο άσος είναι η επιλογή μου.

*Αμφίρροπη μάχη ανάμεσα σε Σικάγο και Χιούστον. Οι γηπεδούχοι απογοήτευσαν με την εικόνα τους απέναντι στο Κολόμπους από το οποίο και ηττήθηκαν με 3-0, με αποτέλεσμα να χάσουν σημαντικό έδαφος στην μάχη διεκδίκησης της εισόδου στην πρώτη εξάδα. Στην απέναντι πλευρά το Χιούστον μετρά δύο μόλις νίκες στις 15 τελευταίες εξόδους του στο πρωτάθλημα, όπως και τέσσερα σερί Over 2,5 και Goal-Goal. Δύσκολη η σημερινή αποστολή του, με αποτέλεσμα να στηρίξω τον άσο.

 

Η ΠΕΝΤΑΔΑ

ΜΙΛΑΝ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ    1              1,80

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ      2              2,23

ΠΑΡΑΝΑ-ΓΚΡΕΜΙΟ         Χ/2 ΗΜ.-ΤΕΛ.    5,13

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΣΑΝΤΟΣ    1              1,94

ΣΙΚΑΓΟ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ          1              2,23

Παρασκήνια

Θέματα