Μιλάνε οι έδρες!

Southern 21/10/18 - 13:25

Σε γηπεδούχους που γνωρίζουν άριστα να αξιοποιούν τη δύναμη της έδρας τους θα ποντάρουμε σήμερα ξεκινώντας από την Χέρακλες. Ο Ολλανδός… Ηρακλής ξέρει να εκμεταλλεύεται άριστα το πλεονέκτημα της έδρας του, μετρώντας 4-0-0 στο «Polman Stadion» του Αλμέλο. Η Γκρόνινγκεν έχει 2-3 καλές επιστροφές, όμως παραμένει ευάλωτη στο δημιουργικό κομμάτι και οι γηπεδούχοι με το αβαντάζ του συνθετικού δείχνουν πιο κοντά στη νίκη. Ο «άσος» της Χέρακλες στο 1,92.

Στη Β’ Νορβηγίας η Σάντνες… γκαζώνει για να προλάβει τα πλέι οφ. Οριακά εκτός εξάδας αυτή τη στιγμή, υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της (7-3-3) τη Νεστ Σότρα που εξασφάλισε την παραμονή της και δεν έχει βλέψεις για κάτι περισσότερο. Η νίκη της Σάντνες προσφέρεται σε σούπερ τιμή (2,06).

Στο MLS και ένα βήμα πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου η DC UNITED βρίσκεται αγκαλιά με τα πλέι οφ. Έχει και το αδιάφορο Σικάγο εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική μήπως χρειαστεί κάτι, ωστόσο θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της με μία ακόμα επιτυχία. Δυναμίτης, φέτος, στην έδρα της η Ουάσινγκτον (12-2-2), θα έχει κόπωση αλλά και κίνητρο να σφραγίσει την είσοδό της στα πλέι οφ με μία νίκη κόντρα στη φιλόδοξη Νέα Υόρκη που έχει να αγωνιστεί 3 ολόκληρες εβδομάδες έχοντας χάσει κάθε έννοια αγωνιστικού ρυθμού. Ο «άσος» της παρέας του Ρούνεϊ στο 2,30.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (21/10)

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ (15.30)     1          1,92

ΣΑΝΤΝΕΣ – ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ (19.00)  1          2,06

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (22.00)   1          2,30

Παρασκήνια

Θέματα