Μονακό και Μαρσέιγ δεν θέλουν νέες… απώλειες

BetFootball 2/09/18 - 10:30

Ντέρμπι στο νότο έχουμε στη Γαλλία την Κυριακή (2/9) με τη Μονακό να φιλοξενεί τη Μαρσέιγ. Αμφότερες έχουν απώλειες και θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής παρουσιάζονται με προβλήματά στην άμυνά τους. Η Σεντ Ετιέν θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην επικίνδυνη Αμιάν, ενώ άκρως αμφίρροπο είναι το παιχνίδι της Ρεν με την Μπορντό. Πάμε να δούμε στοιχεία και προτάσεις για τα τρία παιχνίδια από το Σαμπιονά.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΑΜΙΑΝ (16:00): Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Σεντ Ετιέν, η οποία δεν έχει χάσει (1-2-0/3-2), στο ένα εντός νίκησε 2-1 την Γκινγκάμπ. Αμυντικά παίζει καλά, θέλει βελτίωση στην επίθεση, σύμφωνα και με τον τεχνικός της Ζαν-Λουίς Γκασέ. Εξέτισε ο έμπειρος στόπερ Σούμποτιτς (2/0). Δεύτερο αγώνα απών ο ευάλωτος εξτρέμ Αμουμά (2/0).
Από μεγάλη νίκη (4-1) εντός κόντρα στη Ρεμς προέρχεται η Αμιάν (1-0-2/5-5), δέχεται γκολ, μετράει 2/3 OVER 2,5 και GOAL. Πήρε παίκτες, έδωσε τον μεσοαμυντικό Φοφανά (3/0) στην Γκινγκάμπ, ο βασικός στόπερ Αντενόν (1/0) ήθελε να πάει στην Άντερλεχτ, επέστρεψε, πάντως, στις προπονήσεις την Τρίτη. Αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο σημαντικός μεσοαμυντικός Μονκοντυΐ, που λόγω ίωσης και τιμωρίας έχασε τα τρία πρώτα. Παραμένει αμφίβολος ο εξτρέμ Κορνέτ (2/0), που δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Πέρυσι είχαμε 3-0, ενώ οι «στεφανουά» νίκησαν και εκτός (2-0).
Πρόταση: 1 (η Σεντ Ετιέν μπορεί να νικήσει σε ματς με τρία τέρματα συνολικά).

ΡΕΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ (18:00): Σημάδια βελτίωσης έχει παρουσιάσει η Ρεν (1-1-1/4-5), μετά τη νίκη 1-0 εντός κόντρα στην Ανζέ, πήρε 2-2 στο «Βελοντρόμ» από τη Μαρσέιγ, σε ματς που πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα, όταν πιέστηκε. Με τον προπονητή Σαμπρί Λαμουσί να χρησιμοποιεί και το 4-1-4-1. Στο τελευταίο δεν χρησιμοποιήθηκε ο Σενεγαλέζος Ντιάφρα Σακό, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο στο εντός έδρας με την Ανζέ. Είναι κοντά στον φορ Μ. Γιανγκ (Τορίνο), κυνηγάει και τον Μπεν Αρφά.
Η Μπορντό (1-0-2/3-5) με τον υπηρεσιακό Μπουντουέ στον πάγκο της πέτυχε μεγάλη νίκη (2-1)-πρώτη στο πρωτάθλημα-εντός κόντρα στη Μονακό, ακολούθησε το 2-0 εντός κόντρα στη Γάνδη για τα play off του Europa League και πέρασε στους ομίλους, μετά και το 0-0 στο Βέλγιο. Δεν βιάζεται να βρει νέο τεχνικό, υπάρχει και η διακοπή. Μετράει στο πρωτάθλημα 3/3 «2-3γκολ» και δυο κολλητά OVER 2,5 με GOAL. Σε καλή κατάσταση είναι ο ακραίος Καμανό, που σκόραρε τα δυο γκολ με τη Μονακό και ένα με τη Γάνδη. Η ιστορία «γράφει» 3-5-2 από το 2008-09 με 4/6 «2-3γκολ» από το 2012-13.
Πρόταση: 2-3γκολ (προσφέρεται φαβορί η Ρεν, αλλά με βάση και την παράδοση, το έργο της δεν θα είναι εύκολο).

ΜΟΝΑΚΟ-ΜΑΡΣΕΪΓ (22:00): Απουσίαζε από τη Μονακό (1-1-1/4-3) η προσωπικότητα στο Μπορντό και έχασε 2-1, δεν νίκησε για δεύτερη σερί αγωνιστική. Έχει νεανική ομάδα, χρειάζεται κάτι παραπάνω για να πρωταγωνιστήσει, το είπε και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, πετώντας… καρφί προς την διοίκηση. Στην άμυνα έχει πρόβλημα, αν και ο ελβετός τερματοφύλακας Μπενάλιο, καλύπτει εξαιρετικά το κενό του Σούμπασιτς. Αποκτήθηκε ο μπακ Χένριχς (Λεβερκούζεν), προσπάθησε να ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του βέλγου χαφ Σανλτί (Γουέστ Μπρομ.). Παραμένει αμφίβολος ο φορ Γιόβετιτς (2/1).
Απώλειες έχει και η Μαρσέιγ (1-1-1/7-5), μετά την ήττα με 3-1 εκτός από τη Νιμ, έφερε 2-2 εντός με τη Ρεν, ενώ έχανε 0-2, μετράει 3/3 OVER 3,5 και δυο σερί GOAL. Έχει πετύχει 6/7 γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο. Πήρε τον μέσο Στρόμαν από τη Ρόμα για να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή (ο Ρούντι Γκαρσία τον προορίζει για δίδυμο με τον Λ. Γκουστάβο), παρουσιάστηκε ο σέρβος εξτρέμ Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας), ήρθε μετά τα ματς για τα play off του Champions League κόντρα στη Σάλτσμπουργκ. Παραμένει εκτός ο Μανταντά (1). Η παράδοση έχει 5-1-2 από το 2008-09 με τρία σερί OVER 2,5 από το 2015-16. Πέρυσι είχαμε… 6-1 (και 2-2 στο «Βελοντρόμ).
Πρόταση: OVER 2,5 (με την εικόνα που έχουν αμφότερες στην άμυνα, παίζει… μπάλα και το GOAL).

Παρασκήνια

Θέματα