«Μπαρουτοκαπνισμένη» τετράδα με απόδοση 16,94

Νικολαΐδης 25/07/20 - 07:26

Ισχυρή τετράδα η οποία αποτελείται από τρία διπλά και έναν άσο συνολικής απόδοσης 16,94 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, την οποία προκειμένου να αυξήσω τις πιθανότητες επιτυχίας, θα προτιμήσω να παίξω με σύστημα 3/4.

 

  • Την Φαμαλικάο υποδέχεται στο κλείσιμο της αυλαίας στην Πριμέιρα Λίγκα η Μαρίτιμο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση, καθώς έσωσαν την παρτίδα της παραμονής και πλέον το μυαλό των παικτών της Μαρίτιμο, είναι στις διακοπές και την ξεκούραση. Στον αντίποδα η Φαμαλικάο βρίσκεται μια ανάσα από το ευρωπαϊκό εισιτήριο και την παρθενική της συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να κερδίσει προκειμένου να μην την νοιάζει το αποτέλεσμα της Ρίο Άβε. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Σεν Γκάλεν φιλοξενεί στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελβετίας η Ζυρίχη. Κάκιστη εικόνα από την γηπεδούχο ομάδα η οποία προέρχεται από τρεις απανωτές ήττες με αποτέλεσμα να μείνει τέσσερις πόντους πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη η Σεν Γκάλεν μετά τις δύο απανωτές ήττες 2-1 Τουν και 5-0 Βασιλεία, αναζητά επιστροφή στα τρίποντα, προκειμένου να παραμείνει κοντά στην πρωτοπόρο Γιουνγκ Μπόις. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Πόρτο φιλοξενεί στο πέσιμο της αυλαίας του πρωταθλήματος Πορτογαλίας η Μπράγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν δική τους νίκη και ήττα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέναντι στην Μπενφίκα, προκειμένου να διεκδικήσουν την 3η θέση στην ισοβαθμία. Στον αντίποδα η Πόρτο κατέκτησε τον τίτλο και δεν έχει κάποιο κίνητρο με αποτέλεσμα ο άσος, να αποκτά αξία.
  • Στην Γένοβα απέναντι στην Τζένοα δοκιμάζει τις δυνάμεις της για την 36η αγωνιστική του Καμπιονάτο η Ίντερ. Οι γηπεδούχοι χάρη στις δύο απανωτές νίκες (2-1 Λέτσε & 2-1 Σαμπντόρια), κατάφεραν να βρεθούν στο +4 από την 18η Λέτσε και πλέον βρίσκονται μια νίκη μακριά από την παραμονή στις τρεις (με την σημερινή), αγωνιστικές που απομένουν. Στην άλλη μεριά η Ίντερ κόλλησε στο 0-0 απέναντι στην Φιορεντίνα και έμεινε για δεύτερο σερί ματς με έναν πόντο (2-2 Ρόμα), ωστόσο η ήττα (2-1) της Γιουβέντους από την Ουντινέζε, την διατήρησε στο κόλπο διεκδίκησης του τίτλου. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΤΖΕΝΟΑ-ΙΝΤΕΡ  2              1,65

ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ            2              1,95

ΖΥΡΙΧΗ-ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ      2              1,95

ΜΠΡΑΓΚΑ-ΠΟΡΤΟ          1              2,70

 

 

Παρασκήνια

Θέματα