Να ξεσπάσει θέλει η Μπαγερν

Έχοντας το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Άουγκσμπουργκ, ταξιδεύει στο Βόλφσμπουργκ

BetFootball 4/10/20 - 09:37

Με τις αναμετρήσεις Μπάγερν-Χέρτα και Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αναζητά η Βόλφσμπουργκ, να αυξήσει το νικηφόρο της σερί θέλει η Αουγκσμπουργκ. Σκέπασμα μετά την συντριβή με 4-1 από την Χόφενχαϊμ αναζητά η Μπαγερν, την ώρα που η Χέρτα θέλει να λύσει τα αμυντικά της προβλήματα, πριν χαθεί και άλλο πολύτιμο έδαφος.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (16:30): Προβληματισμός στο στρατόπεδο της Βόλφσμπουργκ η οποία αγνοεί την νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές (0-0 Λεβερκούζεν και 1-1 Φράιμπουργκ). Μεσοβδόμαδα, υπέστη ήττα-σοκ 2-1 παρότι προηγήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Πλέον οι «λύκοι» επικεντρώνονται στις εγχώριες διοργανώσεις. Δύσκολα ξανά οι Μπαμπού, Στεφεν και Πόνγκρασιτς. Σταθερά εκτός ο Καστέλς, ενώ πιθανότητες συμμετοχής συγκεντρώνουν οι Γουίλιαν και Ζοαο Βιτορ οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις. Από πλευράς Αουγκσμπουργκ η εκκίνηση ήταν εκπληκτική, καθώς οι Βαυαροί μετρούν το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Εντυπωσιακή εικόνα στο Βερολίνο κόντρα στη Ουνιόν (3-1), σαρωτική κόντρα στην Ντόρτμουντ, την οποία κέρδισε με 2-0 σε ένα ματς όπου οι Βεστφαλοι είχαν μόνον παθητικό ρόλο. Αρκετές πιθανότητες να πάρουν χρόνο συμμετοχής συγκεντρώνουν οι Βάργκας και Μπαζί, ενώ εκτός παραμένουν οι Μόραβεκ και Λοβε. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 (1,80).

 

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.-ΧΕΡΤΑ (19:00): Συντριβή στο Σινχάιμ, όπου είδε την Χόφενχαϊμ να την μπλοκάρει χωρίς να δώσει ευκαιρία να απειλήσει η Μπαγερν, υποχρεώνοντας τους Βαυαρούς στην πρώτη τους ήττα (4-1),μετα από έξι μήνες. Μεσοβδόμαδα οι παίκτες του Φλικ επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας με 3-2 στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας, της Ντόρτμουντ. Προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αποτελέσει το backup του Λεβαντόφσκι αναζητά η ομάδα του Μονάχου. Αμφίβολος ο Σανέ ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ενώ δύσκολα θα βρεθεί στην ενδεκάδα και ο ανέτοιμος Αλάμπα. Σταθερά εκτός ο Νιανζού. Στον αντίποδα η Χέρτα μετά την εντυπωσιακή εκκίνηση και την νίκη 4-1 στην Βρέμη, υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Αϊντραχτ. Πολλά αμυντικά κενά για τους Βερολινέζους, με τον Λαμπαντια να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, καθώς εκτός βρίσκονται οι Μάιερ, Λέκι, Ντιλρόσουν και Ασκασιμπάρ. Λιγοστές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ρέκικ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1&OVER 2,5 (1,90).

Παρασκήνια

Θέματα