Ντέρμπι για «γερά» νεύρα στο Λεβερκούζεν

Κόντρα παράδοση για την Χόφενχαϊμ στο Βόλφσμπουργκ

BetFootball 8/11/20 - 13:55

Το μεγάλο ντέρμπι μίσους ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα. Νωρίτερα η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Χόφενχαϊμ. Αήττητη στην σεζόν η Λεβερκούζεν, την ώρα που η Γκλάντμπαχ θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει την παράδοση των τελευταίων δύο ετών που θέλει την φιλοξενούμενη να φεύγει με το τρίποντο από την έδρα της μισητής αντιπάλου της. Στο Βόλφσμπουργκ οι «λύκοι» θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στην σεζόν, την ώρα που οι «χωριάτες» αναζητούν το τρίποντο προερχόμενοι από τέσσερις ανεπιτυχή προσπάθειες στο πρωτάθλημα.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ (16:30): Ακόμα μια προβληματική εμφάνιση και ισοπαλία 1-1 στο Βερολίνο απέναντι στην Χέρτα. Η Βόλφσμπουργκ μπορεί να καμαρώνει πως παραμένει αήττητη στις έξι πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο σημείωσε μόλις μία νίκη σε αυτούς τους αγώνες (2-1 Μπίλεφελντ), με αποτέλεσμα να βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Αμυντικά κενά στους «λύκους» οι οποίοι δεν δέχθηκαν γκολ σε μόλις δύο από αυτούς τους αγώνες. Στο απουσιολόγιο οι Γκιλαβογκί, Μπρουμ, Γκίντσεκ, Οτάβιο, Μπαμπού και Γουίλιαν. Από πλευράς Χόφενχαϊμ τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά στο Γιουρόπα Λιγκ όπου οι «χωριάτες» με την νίκη 5-0 επί της Λιμπερετς σημείωσαν το 3Χ3 και βρίσκονται έναν πόντο μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα ωστόσο προβληματίζουν καθώς αγνοούν την νίκη από την δεύτερη αγωνιστική και την επιβλητική νίκη με 4-1 επί της Μπάγερν. Εκτός αποστολής οι Κράμαριτς, Καντεραμπεκ οι οποίοι βγήκαν από την καραντίνα, αλλά κρίνονται ανέτοιμοι, εκτός ο Λάρσεν ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορωνοϊο και θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες. Σταθερά εκτός οι Σταφυλιδης, Μπιτσακτσις, Χίμπνερ. Αμφίβολοι οι Γκέιγκερ και Πος, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Σκοφ που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στην ήττα 3-1 από την Ουνιόν Βερολίνου την προηγούμενη αγωνιστική. Επέστρεψε στην αποστολή ο Νορντβαιτ. 6-5-1 η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο την Βόλφσμπουργκ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 (1,65).

 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (19:00): Γειτονικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Εξαιρετική εικόνα από την Λεβερκούζεν η οποία παραμένει αήττητη στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 4-2 στο Φράιμπουργκ παρότι βρέθηκε από το 3′ πίσω στο σκορ. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με το ίδιο σκορ και ενώ χρειάστηκε να ανατρέψει πάλι το εις βάρος της 2-1 που δημιουργήθηκε μέχρι το 25′,της Χαποέλ Μπερ Σεβά για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Έβγαλαν αντίδραση οι «ασπιρίνες» και σε αυτό στάθηκε κατά την συνέντευξη Τύπου και ο Μπος, ο οποίος περιμένει πως με τις επιστροφές παικτών, θα ανεβάσει και άλλο ρυθμό η ομάδα του. Σταθερά εκτός οι Σικ, Παουλίνιο, Αριας και Αρανκίζ. Από πλευράς Γκλάντμπαχ η νίκη 1-0 επί της Λειψίας για πρώτη φορά από την μέρα που οι «ταύροι» βρέθηκαν στην Μπουντεσλίγκα (είχαν τέσσερις σερί νίκες στο «Μπορούσια Παρκ»), έφερε χαμόγελα ικανοποίησης στα «πουλάρια». Μεσοβδόμαδα στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση η γερμανική ομάδα, διέλυσε με 6-0 την Σαχτάρ Ντόνετσκ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ. Αήττητη για οκτώ σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στο απουσιολόγιο σταθερά οι Ζακαρια, Πόουλσεν, Βιγιαλμπα και Μπέιερ. 20-8-10 η παράδοση ανάμεσα στις δύο πλευρές με γηπεδούχο την Λεβερκούζεν. Τέσσερα σερί δίπλα ανεξαρτήτου έδρας με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από δύο τρίποντα σε αυτά. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ (3,80). 

Παρασκήνια

Θέματα