Ντέρμπι με ευρωπαϊκό «φόντο» στο Λεβερκούζεν

Αήττητο σερί δώδεκα αγώνων για την Αϊντραχτ

BetFootball 17/03/19 - 10:22

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 26η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, όπου ξεχωρίζει η μάχη της Λεβερκούζεν απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης. Όσον αφορά τα άλλα δύο ζευγάρια η Μπάγερν θέλει να πιάσει ξανά την Ντόρτμουντ στην κορυφή μετά την χθεσινή νίκη (3-2) των Βεστφαλών στο Βερολίνο, ενώ η Αϊντραχτ θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις της απέναντι στην Νυρεμβέργη.

 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. (14:30): Ανέβασε στροφές μετά τον αποκλεισμό της από το Γιουρόπα Λιγκ, με την Λεβερκούζεν να μετρά δύο σερί νίκες, απέναντι σε Φράιμπουργκ (2-0) και Αννόβερο (3-2). Σταθερά μέσα στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη οι «ασπιρίνες». Στον αντίποδα η Βέρντερ δυσκολεύτηκε για περίπου 20 λεπτά απέναντι στην Σάλκε, την οποία τελικά κέρδισε εύκολα με 4-2, μπαίνοντας και αυτή στο κόλπο διεκδίκησης των εισιτηρίων που οδηγούν στην Ευρώπη. Εκτίμηση: 1 & Over 2,5 (2,64).

 

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ (16:30): Ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση και νίκη (1-0) στο Μιλάνο απέναντι στην Ίντερ για την Αϊντραχτ η οποία πήρε την πρόκριση για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε δώδεκα σερί ματς αήττητη. Σταθερά μέσα στην διεκδίκηση των εισιτηρίων που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δύσκολα οι «αετοί» θα χάσουν αυτό του Γιουρόπα Λιγκ. Λογικά επιστρέφει ο Ρέμπιτς, ενώ εκτός μένουν Άμπραχαμ, Πανσιένσια και Γκασίνοβιτς. Στην απέναντι πλευρά η Νυρεμβέργη μετά την ήττα (2-1) από την Χόφενχαϊμ, έμεινε δέκα ολόκληρους πόντους μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή και πλέον σχεδιάζει την επόμενη σεζόν η οποία θα την βρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην δεύτερη κατηγορία. Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών. Εκτίμηση: 1 & Over 2,5 (1,97).

 

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΑΪΝΤΖ (19:00): Ήττα (3-1) από την Λίβερπουλ στο Μόναχο και αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ για την Μπάγερν η οποία πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στις εγχώριες διοργανώσεις και την κατάκτηση του νταμπλ. Δύσκολα ξανά οι Ρόμπεν και Τολισό, ενώ επιστρέφει ο Ριμπερί. Στον αντίποδα η Μάιντζ μετά την Χέρτα, υπέστη δεύτερη σερί ήττα (1-0) εντός από την Γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να μείνει κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού, χωρίς ωστόσο να ανησυχεί ακόμα. Εκτίμηση: 1 & Over 2,5 (1,86).

Παρασκήνια

Θέματα