Οι γηπεδούχοι μας στέλνουν ταμείο

Νικολαΐδης 4/05/18 - 09:16

Οι αναμετρήσεις Σεβίλλη-Σοσιεδάδ και Μπράιτον-Γιουνάιτεντ ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα από το οποίο ξεχώρισα μια ισχυρή τριάδα.

*Την Σοσιεδάδ υποδέχεται στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 36ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Σεβίλλη. Αλλαγή… σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία των Ανδαλουσιανών με τον Χοακίν Καπαρός να αντικαθιστά τον Μοντέλα στον πάγκο της Σεβίλλης μετά την ήττα 2-1 απέναντι στην Λεβάντε. Αυτό ήταν και το ένατο ματς στο οποίο οι Ανδαλουσιανοί έμειναν μακριά από τις νίκες. Στον αντίποδα η Σοσιεδάδ ανέβασε στροφές στα τελευταία, ωστόσο μόνο με μια σειρά από θαύματα θα καταφέρει να διεκδικήσει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Την ομάδα της Φιλαδέλφεια υποδέχεται το Τορόντο. Επιστροφή στην συνήθεια για τους πρωταθλητές οι οποίοι μετά την αποτυχημένη προσπάθεια κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής (ηττήθηκαν από την Γουαδαλαχάρα στον τελικό), στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα όπου ξεκίνησαν άσχημα με αποτέλεσμα να έχουν χάσει σημαντικό έδαφος. Στην απέναντι πλευρά η Φιλαδέλφεια βρίσκεται τέσσερις πόντους πάνω από την σημερινή αντίπαλο της ωστόσο αγνοεί την νίκη στις τελευταίες 18 εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις. Ο άσος αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

*Την Μπελγράνο φιλοξενεί στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Αργεντινή η Σαν Λορέντζο. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να κερδίσουν και τα δύο εναπομείναντα ματς προκειμένου να διεκδικήσουν τις λιγοστές ελπίδες τους για κατάκτηση του τίτλου, την ίδια ώρα που θέλουν τουλάχιστον να βρίσκονται μετά το τέλος της σεζόν στην πρώτη τριάδα. Από την άλλη μεριά η Μπελγράνο ανέβασε στροφές στον δεύτερο γύρο ωστόσο σήμερα το έργο της είναι ιδιαίτερα δύσκολο απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως η Σαν Λορέντζο. Ο άσος αξίζει το ρίσκο.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ        1              1,75

ΤΟΡΟΝΤΟ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ           1              1,50

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ-ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ   1              1,95

Παρασκήνια

Θέματα