Οι πανίσχυρες έδρες και η Άντερλεχτ που… ψάχνεται

Southern 4/10/18 - 14:12

Χάσαμε το… μέτρημα χθες στο Παρίσι με την άμυνα του Ερυθρού Αστέρα να αποδεικνύεται ανάξια της εμπιστοσύνης μας και τον Νεϊμάρ να κάνει πάρτι, ενώ ούτε στην Αγγλία πήγαμε καλύτερα με το Over που περιμέναμε να κολλάει στο μηδέν.

Σήμερα θα ποντάρουμε σε δύο αναμετρήσεις από το Γιουρόπα Λιγκ και σε ένα σημείο τη γαλλική Νασιονάλ. Κάνουμε αρχή από τον «άσο» στο Αστάνα – Ρεν, ακολουθώντας την «καυτή» έδρα αλλά και το μομέντουμ των πρωτοπόρων του Καζακστάν, που πήραν παλικαρίσιο βαθμό (2-2) στο Κίεβο από την Ντιναμό, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα. Την επιλογή μας ενισχύει ακόμα περισσότερο η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ρεν αλλά και η αδυναμία της εκτός έδρας φέτος. Η νίκη της Αστάνα πληρώνει 2,25.

Η αλλαγή διοίκησης το φετινό καλοκαίρι στην Άντερλεχτ επέφερε σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα πλην της τεχνικής ηγεσίας. Ο Βανχάεζεμπρουκ μπορεί να διατηρήθηκε στον πάγκο, όμως το μεταγραφικό αλισβερίσι ήταν τόσο μεγάλο (23 παίκτες ήρθαν, 22 έφυγαν) που στην ουσία οι πρωτευουσιάνοι ξαναχτίστηκαν από την αρχή. Δίχως συνοχή και με τα αποτελέσματα κατώτερα του αναμενομένου, είναι λογικό στις τάξεις τους να υπάρχει γκρίνια, την οποία επέτεινε η ήττα από την Σπάρτακ Τρνάβα στην πρεμιέρα τους στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα.

Αντίθετα, για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το ξεκίνημα της σεζόν ήταν αρκετά ικανοποιητικό, καθώς εντός των κροατικών συνόρων πορεύεται αήττητη και πρωτοπόρος, ενώ στη δική της πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα διέλυσε με 4-1 την Φενέρμπαχτσε. Αν δεν υπήρχε αυτή η νίκη ίσως και να τολμούσαμε να πάμε σε σκέτο «διπλό», από τη στιγμή, όμως, που οι Κροάτες βολεύονται μια χαρά και με το βαθμό, θα ποντάρουμε στο πιο συντηρητικό «Χ2» που προσφέρεται στο 1,62 και μας καλύπτει απόλυτα.

Στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας η Μπουλόν έχει πάρει κεφάλι αξιοποιώντας στο έπακρο (4 στα 4) τη δύναμη της έδρας της. Η Λε Μαν δεν είναι αμελητέα ποσότητα, δεν βγάζει όμως την ίδια σταθερότητα και δεν βλέπουμε με ποιον τρόπο θα καταφέρουν οι όχι και τόσο αποτελεσματικοί αμυντικοί της να σταματήσουν  τους «ζεστούς» επιθετικούς της Μπουλόν. Ο «άσος» κυκλοφορεί στο 2,20.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (4/10)

ΑΣΤΑΝΑ – ΡΕΝ (17.50)   1              2,25

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ (19.55)      Χ2           1,62

ΜΠΟΥΛΟΝ – ΛΕ ΜΑΝ (21.30)     1              2,20

Παρασκήνια

Θέματα