Οι τάσεις της στοιχηματικής αγοράς (22/1)

BetFootball 22/01/18 - 17:39

Έντονη δραστηριότητα παρατηρείται από το μεσημέρι και μετά σε αρκετά σημεία της στοιχηματικής αγοράς που παρουσιάζουν σημαντικές αυξομοιώσεις.

Στην Τουρκία οι γερές απουσίες της Γαλατασαράι έχουν προκαλέσει μεγάλη πτώση στον «άσο» της Καϊσέρισπορ, που υποχώρησε στο 2,80 από το αρχικό 3,50. Εδώ εκτός από τη φόρμα υπάρχει και κόντρα παράδοση για τους γηπεδούχους που υστερούν ποιοτικά.

Οι νίκες των γηπεδούχων εμφανίζουν έντονα πτωτική τάση και στη Β’ Ολλανδίας. Ο Άγιαξ Β’ θα ενισχυθεί με αρκετούς παίκτες της πρώτης ομάδας γι’ αυτό και ο «άσος» έχει πάρει την… κάτω βόλτα (στο 1,64 τώρα από 2,10), ενώ στο 2,79 από 3,40 έχει υποχωρήσει αυτός της Αλκμάαρ Β’, η οποία υποδέχεται την Ντεν Μπος. Καμία εμπιστοσύνη στους νέους της Αλκμάαρ που δείχνουν σταθερά κακό πρόσωπο από το ξεκίνημα της σεζόν.

Αδιάφορα και τα δύο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου στο Κόπα Άφρικα, όπου επίσης παρατηρούνται μεγάλες αυξομειώσεις στις τιμές. Στο Ουγκάντα – Ακτή Ελεφαντοστού πέφτει αρκετά ο «άσος» (στο 2,40 από 2,81) και λιγότερο η ισοπαλία που είχε ήδη βγει χαμηλά (2,58 από 2,78). Αμφότερες έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Την ίδια ώρα παίζουν Ναμπίμπια – Ζάμπια που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση κι εδώ πέφτει πολύ η απόδοση του «Χ» που βρίσκεται τώρα στο 2,70 από το αρχικό 3,05.

Αξιοσημείωτη υποχώρηση εμφανίζει επίσης ο «άσος» της Οριέντε Πετρολέρο στα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες που ξεκινούν. Οι Βολιβιανοί δεν παίζουν σε υψόμετρο, όμως οι φιλοξενούμενοι Περουβιανοί αποδυναμώθηκαν μέσα στις γιορτές χάνοντας τους καλύτερους παίκτες τους και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που η τιμή της νίκης των γηπεδούχων υποχώρησε στο 1,64 από το αρχικό 1,87.

 

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ    1

ΑΓΙΑΞ Β’ – ΚΑΜΠΟΥΡ     1

ΑΛΚΜΑΑΡ Β’ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ       1

ΟΥΓΚΑΝΤΑ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦ.             1Χ

ΝΑΜΙΜΠΙΑ – ΖΑΜΠΙΑ   Χ

ΟΡ. ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ        1

Παρασκήνια

Θέματα