Ο… μάγειρας του Λουξεμβούργου!

Southern 12/10/18 - 17:38

Κάπως σοβαρεύει το πράγμα με το νέο κουπόνι, στο οποίο μπορούμε να ανοιχτούμε με τις επιλογές μας να μην είναι τόσο περιορισμένες όσο τις προηγούμενες ημέρες.

Η Εθνική ομάδα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι τώρα στην 4η κατηγορία του Nations League είναι το Λουξεμβούργο. Το ποδόσφαιρο του μικρού κρατιδίου της κεντρικής Ευρώπης εμφανίζει ραγδαία άνοδο τα τελευταία χρόνια, κάτι που ήρθε να πιστοποιήσει και η παρουσία της Ντουντελάνζ στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ταυτόχρονα, σημαντικά βήματα προς τα εμπρός πραγματοποιεί και η Εθνική Λουξεμβούργου, που μετρά 2 στις 2 νίκες στο Nations League. Το αποψινό ματς με τη Λευκορωσία στο Μινσκ αποτελεί πραγματικό… κρας τεστ για τους Λουξεμβούργιους, καθώς με νίκη ή ισοπαλία θα αγκαλιάσουν την πρωτιά που δίνει δικαίωμα συμμετοχής στα play offs για το EURO.

Πριν τρία χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2015, η αποστολή της Εθνικής Λουξεμβούργου είχε πάθει ομαδική τροφική δηλητηρίαση στη Λευκορωσία σε αγώνα για τα προκριματικά του EURO 2016. Γι’ αυτό και αυτή τη φορά ταξίδεψε στο Μινσκ ακόμα και διακεκριμένος σεφ, ο οποίο θα είναι υπεύθυνος για τη σίτιση των διεθνών, στοιχείο που δείχνει πόσο μεγάλη σημασία δίνουν στο αποψινό ματς. Απαραίτητη η κάλυψη με διπλή, το «Χ2» πληρώνει 2,15.

Στη Β’ Ολλανδίας η ουραγός Ντόρντρεχτ είναι μέχρι τώρα η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα με 4 ήττες σε ισάριθμες εξόδους της. Ευκαιρία για τη φιλόδοξη Ντεν Μπος να βελτιώσει το ρεκόρ της εντός και να σταματήσει να σπαταλάει βαθμούς στο «De Vliert». Ο «άσος» των ανεβασμένων γηπεδούχων στο 1,75.

Στην Ιρλανδία ο Τζερ Ο’ Μπράιεν μονιμοποιήθηκε στον πάγκο της Σεντ Πάτρικς και στο ντεμπούτο του οι «Άγιοι» πήραν την ισοπαλία απέναντι στην πανίσχυρη πρωταθλήτρια Ντάνταλκ. Αδιάφορη η Σάμροκ μετά την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, θα πάμε με τον έξτρα κίνητρο των γηπεδούχων που θέλουν να εντυπωσιάσουν τον νέο κόουτς. Απαραίτητη και εδώ η κάλυψη με την ισοπαλία, το «1Χ» βρίσκεται στο ικανοποιητικό 1,91.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (12/10)

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΝΤΡΟΡΝΤΡΕΧΤ (21.00)     1              1,75

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (21.45)                Χ2           2,15

ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΣΑΜΡΟΚ (21.45)             1Χ           1,91

Παρασκήνια

Θέματα