Πέντε άσοι και ένα Over 3,5 με απόδοση 83,04

Νικολαΐδης 30/03/19 - 06:53

Εξάδα συνολικής απόδοσης 83,04 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα την οποία και επιλέξω με σύστημα 4/6 προκειμένου να καλύψω το ποντάρισμα μας.

  • Την Ρέγκενσμπουργκ υποδέχεται στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας η Ντάρμσταντ. Η γηπεδούχος ομάδα με τον Δημήτρη Γραμόζη στον πάγκο της, κατάφερε να ανασάνει βαθμολογικά με αποτέλεσμα να βρεθεί εννιά πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Στην απέναντι πλευρά η Ρέγκενσμπουργκ πλέον είναι αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς μόνο με αυτοκτονία θα κινδυνέψει με υποβιβασμό, ενώ έχει χάσει και το «τρένο» της 3ης θέσης. Ο άσος, είναι η πρώτη σκέψη μου.
  • Κόντρα στην Πάντερμπορν δοκιμάζει τις αντοχές της στην 27η αγωνιστική στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας η Ουνιόν. Οι Βερολινέζοι μετά την ήττα (2-1) από την Χάιντενχαϊμ, έχασαν τεράστια ευκαιρία προκειμένου να βρεθούν στην δεύτερη θέση της κατάταξης, εκεί όπου είναι το Αμβούργο, έχοντας τρεις πόντους παραπάνω. Στον αντίποδα η Πάντερμπορν μετά την νίκη (3-1) επί της Ίνγκολνσταντ, διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες της για διεκδίκηση της 3ης θέσης. Λόγω έδρας, θα πάω στον άσο.
  • Στην έδρα της Φράιμπουργκ δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μετρούν μόλις μια ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, πηγαίνουν ωστόσο στην σημερινή αναμέτρηση μετρώντας τεράστια προβλήματα λόγω τραυματισμών. Στην απέναντι πλευρά οι Βαυαροί μετά τον αποκλεισμό τους από το Τσάμπιονς Λιγκ, στρέφουν το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στην διατήρηση των ηνίων τους. Λογικά θα πάμε σε ματς με αρκετά γκολ, με αποτέλεσμα να στηρίξω το Over 3,5.
  • Την Μπόρνμουθ υποδέχεται στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» προέρχονται από δύο απανωτές νίκες χάρη στις οποίες ξεμπέρδεψαν οριστικά με την υπόθεση παραμονή. Στον αντίποδα η Μπόρνμουθ προέρχεται από αήττητο σερί δύο αγώνων, ωστόσο προβληματίζει με την αμυντική εικόνα της, καθώς δέχθηκε γκολ στα 4/5 τελευταία. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Την Σουόνσι υποδέχεται στο πλαίσιο της 39ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας η Νότιγχαμ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία τους άφησαν και πάλι εκτός εξάδας η οποία οδηγεί στα πλεϊ-οφ διεκδίκησης της ανόδου. Στον αντίποδα η Σουόνσι παρότι ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, προερχόμενη από τρεις απανωτές ήττες. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δοκιμάζει τις αντοχές της η Μπρίστολ Σίτι. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εντυπωσιακή σεζόν, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σταθερά στην πρώτη δυάδα, διεκδικώντας την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Από την άλλη μεριά η Μπρίστολ Σίτι προέρχεται από αρνητικό σερί έξι αγώνων, με το οποίο και απομακρύνθηκε από την διεκδίκηση της συμμετοχής της στα πλεϊ-οφ. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

 

ΕΞΑΔΑ

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ-ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ           1              2,68

ΟΥΝΙΟΝ Β.-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ      1              1,96

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ         OVER 3,5              2,10

ΛΕΣΤΕΡ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1              1,83

ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΣΟΥΟΝΣΙ     1              2,42

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΜΠΡΙΣΤΟΛ Σ. 1              1,70

Παρασκήνια

Θέματα