Πέντε επιλογές στο 32,25

Νικολαΐδης 26/01/20 - 10:25

Οι τρεις από τις έξι επιλογές μας πέρασαν στην χθεσινή στήλη, με τις αναμετρήσεις της Σεβίλλης κόντρα στην Γρανάδα και της Μαρσέιγ απέναντι στην Ανζέ να μην μας επιβεβαιώνουν στο γκολ, με αποτέλεσμα να βάζουν τέλος στο διήμερο σερί των ταμείων. Πεντάδα συνολικής απόδοσης 32,25 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, την οποία ωστόσο θα επιλέξω σε σύστημα 4/5 προκειμένου να διασφαλίσω το ποντάρισμα μας.

  • Μεγάλο ντέρμπι στην Ρώμη όπου η Ρόμα υποδέχεται την Λάτσιο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Να αφήσει πίσω της την ήττα (3-1) από την Γιουβέντους η οποία σήμανε τον αποκλεισμό της από την συνέχεια του Κυπέλλου αναζητεί σήμερα η Ρόμα. Στον αντίποδα η Λάτσιο θέλει το τρίποντο, προσπερνώντας την ήττα (1-0) από την Νάπολι στο Κύπελλο η οποία την άφησε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Επτά πόντους μπροστά η ομάδα των «λατσιάλι» με ένα ματς λιγότερο από τους «τζιαλορόσι», περιμένω πως θα πάμε σε ματς με πλούσιο θέαμα με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.
  • Νάπολι και Γιουβέντους κοντράρονται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Αμφότερες προέρχονται από την πρόκριση επί των Λάτσιο και Ρόμα αντίστοιχα στο Κύπελλο. Δίχως πολλά περιθώρια για άλλες απώλειες η ομάδα των «παρτενοπέι» η οποία βρίσκεται επτά πόντους μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Από την άλλη η Γιουβέντους βρίσκεται τέσσερις πόντους μπροστά από την Ίντερ στην μάχη του τίτλου και θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα της, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής που υποδέχεται την επικίνδυνη Φιορεντίνα. Ομάδες που σκοράρουν με ευκολία, θα στραφώ στο καλοπληρωμένο Over 2,5.
  • Στην έδρα της Λιλ δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Σαμπιονά. Τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην Λυών για το Λιγκ Καπ η Λιλ όπου και μετά το 2-2 της κανονικής περιόδου, οδηγήθηκε στην διαδικασία της παράτασης όπου δεν αναδείχθηκε κάποιος νικητής με αποτέλεσμα να χρειαστεί και η διαδικασία των πέναλτι, με τους «λυωνέ» να είναι πιο εύστοχοι και με 4-3 να παίρνουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Στην απέναντι πλευρά η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί των 16 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μετά την χθεσινή απώλεια βαθμών της Μαρσέιγ (0-0 Ανζέ), έχει την ευκαιρία με νίκη, να ξεφύγει και άλλο στην μάχη του τίτλου. Αρκετά προβλήματα αμυντικά η Λιλ, βρίσκει εύκολα γκολ η Παρί με αποτέλεσμα το Over 2,5 να αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
  • Στην έδρα της Βαγιαδολίδ δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην 21η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ρεάλ Μαδρίτης. Ήττα (2-1) στο Κύπελλο η οποία σήμανε τον αποκλεισμό της Βαγιαδολίδ από την συνέχεια του Κυπέλλου, με την Τενερίφη να παίρνει το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Στο πρωτάθλημα ωστόσο οι γηπεδούχοι της σημερινής αναμέτρησης, τρέχουν τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκαν σε ένα ματς από τα πέντε τελευταία. Στην άλλη πλευρά η Ρεάλ Μαδρίτης τρέχει αήττητο σερί 18 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μετά την ήττα (2-0) της Μπαρτσελόνα στην Βαλένθια χθες, έχει την ευκαιρία με νίκη να ξεφύγει με τρεις πόντους στην μάχη του τίτλου. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.
  • Την Σάντα Κλάρα φιλοξενεί για την 18η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα στην Πορτογαλία η Φαμαλικάο. Ανέβασε και πάλι στροφές μετά από ένα διάλειμμα η γηπεδούχος ομάδα η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης και τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Στον αντίποδα η Σάντα Κλάρα σημείωσε μία μόλις νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Δύσκολη έξοδος η σημερινή, θα στραφώ στο «Χ» ημίχρονο και άσο τελικό.

 

ΠΕΝΤΑΔΑ

ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ  OVER 2,5              1,60

ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER 2,5              1,70

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ-ΣΑΝΤΑ ΚΛ.             Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    5,10

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΡΕΑΛ Μ.   2              1,50

ΛΙΛ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ OVER 2,5              1,55

 

Παρασκήνια

Θέματα