Πέντε προτάσεις από Μουντιάλ και Σουηδία στο 76,47

Bet_John 15/07/18 - 11:06

Τέλεια πήγε το Σάββατο, αφού πέρασαν και οι τέσσερις προτάσεις μου με συνολική απόδοση 27,91. Τα σημεία που επιβεβαιώθηκαν ήταν ο άσος στο Βέλγιο – Αγγλία (2,24) και τα over 3,5 στα ματς Ουάσινγκτον – Βανκούβερ (2,28), Μινεσότα – Σολτ Λέικ (2,44) και Νιου Ίνγκλαντ – Λ.Α. Γκάλαξι (2,24). Μία πεντάδα για σήμερα με τον τελικό του Μουντιάλ και ματς από τη Σουηδία, με συνολική απόδοση 76,47. Ότι σας αρέσει περισσότερο το κρατάτε…

* Τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη Γαλλία να αντιμετωπίζει την Κροατία. Οι «τρικολόρ» στη φάση των «16» εκμεταλλεύτηκαν τα χάλια της Αργεντινής και πήραν τη νίκη 4-3, στα προημιτελικά επικράτησαν 2-0 της Ουρουγουάης, όπου ήταν εμφανέστατη η απουσία του Καβάνι και στα ημιτελικά ένα γκολ ήταν αρκετό για να αποκλείσουν το Βέλγιο. Από την άλλη οι Κροάτες και στα τρία νοκ άουτ ματς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην κανονική διάρκεια, ξεπερνώντας τα εμπόδια της Δανίας στους «16» και της Ρωσίας στα προημιτελικά στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ στα ημιτελικά νίκησαν 2-1 την Αγγλία στην παράταση. Δύσκολα θα ανοίξει το ματς και η ισοπαλία που θα οδηγήσει τις ομάδες στην παράταση αξίζει το ρίσκο στο 3,27.

* Στην Α’ Σουηδίας, η Νόρκεπινγκ υποδέχεται τη Χάκεν. Ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι, έρχονται από τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με δύο ήττες και μία ισοπαλία στα υπόλοιπα τρία. Καλύτερη η Νόρκεπινγκ μπορεί να βγάλει τον άσο στο 2,15.

* Στη Γ’ Σουηδίας, η Τιμ Θόρεν φιλοξενεί τη Λίνκεπινγκ. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Λίνκεπινγκ πατάει καλύτερα και το διπλό στο 2,08 έχει το προβάδισμα.

* Στη Γ’ Σουηδίας, η Σκελεφτέα υποδέχεται τη Νίκοπινγκς. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over 3,5 στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Ανοικτό ματς περιμένω να γίνει και τώρα, με το over 3,5 στο 2,17 να έχει αξία.

* Στη Γ’ Σουηδίας, η Κρίστιανσταντ φιλοξενεί την Ούτσικτενς. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές ο απολογισμό των γηπεδούχων, με τα τρία στο over 3,5, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τέσσερα over 3,5 στα πέντε τελευταία τους ματς. Ένα ακόμη over 3,5 το οποίο βρίσκουμε στο 2,41, είναι πολύ πιθανό.

Παρασκήνια

Θέματα