Πέντε προτάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ στο 27,87

Bet_John 15/09/21 - 08:12

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 27,87…

* Για τον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ίντερ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Serie A έχουν οι γηπεδούχοι, με τρία over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς στην La Liga, με τα τρία να είναι στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,74 έχει αξία.

* Για τον 1ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Λειψία. Τρεις νίκες και μία ήττα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρεις ήττες και μία νίκη σε τέσσερα ματς στην Μπουντεσλίγκα, με πιο πρόσφατο το 1-4 από την Μπάγερν. Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να μας δώσει το over 3,5 στο 2,38.

* Για τον 1ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Τέσσερα σερί over στο βελγικό πρωτάθλημα έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στην Ligue 1, με τέσσερα over και τα τρία να είναι στο over 3,5. Το over 3,5 πληρώνει στο 2,21.

* Για τον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Πόρτο. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της La Liga έχουν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τρία τελευταία τους ματς στην Πορτογαλία. Η Ατλέτικο μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,62.

* Για τον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σέριφ υποδέχεται την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι γηπεδούχοι είναι η πρώτη ομάδα από την Μολδαβία που βρίσκεται σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ έμπειροι στη διοργάνωση και να έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν το διπλό στο 1,88.

Παρασκήνια

Θέματα