Πέντε προτάσεις για κάθε γούστο…

Bet_John 9/05/18 - 10:45

Το απόλυτο μηδέν την Τρίτη, με 0/3 και σήμερα με πέντε προτάσεις πιο κάτω αποκλείεται να πάει…

* Τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας στο «Ολίμπικο», με τη Γιουβέντους να κοντράρεται με τη Μίλαν. Οι «μπιανκονέρι» που πανηγύρισαν την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος (τυπικά θέλουν ένα βαθμό στα δύο τελευταία ματς), κυνηγούν το 4ο σερί νταμπλ. Από την άλλη, οι «ροσονέρι» που βρίσκονται στην 6η θέση της Serie A, μετά από μία γενικά κακή χρονιά, ψάχνουν τη διάκριση μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου. Η Γιουβέντους όμως είναι ανώτερη, έχει περισσότερες λύσεις επιθετικά και μπορεί να φτάσει στη νίκη και να μας πληρώσει στο 1,79.

* Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Λέστερ υποδέχεται την Άρσεναλ. Σε πολύ κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, στα οποία είχαν τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Οι «κανονιέρηδες» μετρούν πέντε νίκες και δύο ήττες στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, τα οποία ήταν όλα στο over. Η Άρσεναλ σκοράρει πιο εύκολα, μπορεί να βγάλει το διπλό, το οποίο σε συνδυασμό με το over 2,5 ανεβαίνει στο 2,39.

* Για τα ημιτελικά των πλέι οφ για το Γιουρόπα Λιγκ στην Ολλανδία, η Ντεν Χάαγκ υποδέχεται τη Φίτεσε με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο. Έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερα σερί over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν αδυναμίες και το over 3,5 στο 2,86 αξίζει το ρίσκο.

* Τελικός του Κυπέλλου Αυστρίας, με τη Στουρμ Γκρατς να αντιμετωπίζει τη Σάλτσμπουργκ, η οποία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κυνηγάει το νταμπλ. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και την περασμένη Κυριακή στο πρωτάθλημα στην έδρα της Σάλτσμπουργκ, η οποία έφτασε εύκολα στη νίκη με 4-1. Το ίδιο μπορεί να κάνει και τώρα, με τη νίκη της να συνδυάζεται και με το over 2,5 και να πληρώνει στο 2,59.

* Για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, το Σικάγο υποδέχεται το Μόντρεαλ. Τρία σερί over για τους γηπεδούχους, με το ένα στο over 3,5, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε σερί over 3,5. Ανοικτό παιχνίδι περιμένω να γίνει και τώρα, με το over 3,5 στο 2,29 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα