Πέντε προτάσεις για όλα τα γούστα με απόδοση 19,43

Bet_John 28/09/19 - 08:23

Τα δύο over 2,5 πέρασαν την Παρασκευή στα ματς Βιγιαρεάλ – Μπέτις (1,67), Έμεν – Ντεν Χάαγκ (1,59), ενώ οι δύο άσοι στη Β’ Γαλλίας χάθηκαν αφού… αναστήθηκαν οι πεθαμένοι (Χάβρη – Σατορού: 0-1, Τρουά – Ορλεάν: 1-2). Πέντε προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 19,43…

* Στην Serie A, η Σαμπντόρια υποδέχεται την Ίντερ. Τέσσερις ήττες και μία μόνο νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχουν  οι γηπεδούχοι, ενώ αντίθετα οι «νερατζούρι» έχουν το απόλυτο με πέντε νίκες, με την εστία τους να έχει παραβιαστεί μόνο μία φορά. Έστω και δύσκολα η Ίντερ μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,66.

* Στην Serie A, η Γιουβέντους φιλοξενεί την ΣΠΑΛ. Τρία over στα τέσσερα τελευταία τους ματς μετρούν οι «μπιανκονέρι», ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα over στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, με τα δύο στο over 3,5. Με τα χάλια που έχει αμυντικά η ΣΠΑΛ, η Γιουβέντους μπορεί να μας χαρίσει το over 2,5 στο 1,65.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Λειψία υποδέχεται την Σάλκε. Οι «ταύροι» μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία (εντός με την Μπάγερν) στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, ενώ οι «βασιλικοί μπλε» μετά από μία ισοπαλία και μία ήττα στο ξεκίνημα, πήραν στη συνέχεια τρεις σερί νίκες. Η Λειψία όμως είναι πιο δυνατή αμυντικά και έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο στο 1,54.

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ φιλοξενεί την Σαουθάμπτον. Πέντε over στις πρώτες έξι αγωνιστικές έχουν τα «σπιρούνια», με τα τέσσερα στο over 3,5. Η ομάδα του Ποκετίνο έρχεται από την ήττα στο ματς με την Λέστερ την προηγούμενη αγωνιστική και τον ταπεινωτικό αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από την Κόλτσεστερ (Β’ Αγγλίας). Έτσι θα ψάξει το ξέσπασμα απέναντι στην Σαουθάμπτον με το over 3,5 στο 2,49 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στη Β’ Γερμανίας, η Ρέγκενσμπουργκ υποδέχεται το Αμβούργο. Τέσσερις ήττες και μόνο μία νίκη στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε νίκες και μία ήττα στα έξι τελευταία τους ματς. Το Αμβούργο είναι σε καλύτερη κατάσταση και το διπλό στο 1,85 θα μπει στις επιλογές μου.

Παρασκήνια

Θέματα