Πέντε προτάσεις για όλα τα γούστα στο 27,71

Bet_John 20/01/19 - 09:44

Οι δύο από τις τέσσερις προτάσεις μου πέρασαν το Σάββατο, με τον άσο στο Ρόμα – Τορίνο (1,63) και το διπλό στο Ουέσκα – Ατλέτικο Μαδρίτης (1,69), ενώ χάθηκαν στο γκολ το over 2,5 στο Άρσεναλ – Τσέλσι (2-0 από το ημίχρονο) και το over 3,5 στο Άλκμααρ – Ουτρέχτη (3-0). Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 27,71…

* Στη La Liga, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Λεγκανές. Οι «μπλαουγκράνα» που έρχονται από τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, μπορούν να φτάσουν εύκολα στη νίκη, με το over 3,5 να πληρώνει στο 2,02.

* Στη Serie A, η Νάπολι φιλοξενεί την Λάτσιο. Οι «παρτενοπέι» μετρούν πέντε νίκες και μία ήττα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τους «λατσιάλι» να έχουν δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές. Η Νάπολι μπροστά στο κοινό της έχει το προβάδισμα για τη νίκη, με τον άσο να αξίζει το ποντάρισμά μας στο 1,91.

* Στη Γαλλία, η Καέν υποδέχεται την Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από πέντε σερί over, με τα τρία στο over 3,5, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές. Περιμένω ένα ανοικτό ματς, με γκολ και από τις δύο ομάδες, με το over 2,5 στο 1,94 να έχει τύχη.

* Στην Ολλανδία, η Βίλεμ φιλοξενεί την Μπρέντα. Τέσσερα over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, τα δύο στο over 3,5. Με το ρυθμό που δίνουν οι δύο ομάδες στα παιχνίδια τους, το over 2,5 στο 1,78 μπορεί να μας πληρώσει.

* Στη Γαλλία, η Ρεν υποδέχεται την Μονπελιέ. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις νίκες και μία ήττα στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη, στα οποία είχαν δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η Ρεν στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με το άσο να τον βρίσκουμε στο 2,08.

Παρασκήνια

Θέματα