Πέντε προτάσεις με απόδοση 13,01

Bet_John 1/10/22 - 08:00

Και οι τέσσερις προτάσεις μου πέρασαν την Παρασκευή, με συνολική απόδοση 7,34, με τα over 2,5 στα ματς Πόρτο – Μπράγκα (1,75), Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ζιλ Βιθέντε (1,65), Μάαστριχτ – Βίλεμ (1,57) και Ντεν Μπος – Χέρακλες (1,62).

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 13,01…

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ υποδέχεται την Τότεναμ. Έξι σερί over για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο σερί over. Είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να περάσει το over 2,5 στο 1,72.

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μπράιτον. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από δύο σερί over. Το over 2,5 στο 1,59 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Στην Serie A, η Ίντερ υποδέχεται την Ρόμα. Έξι over στις πρώτες επτά αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Αξίζει να κυνηγήσουμε το over 2,5 στο 1,78.

* Στην Serie A, η Νάπολι φιλοξενεί την Τορίνο. Τρεις σερί νίκες για τους γηπεδούχους, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις ήττες και μόνο μία νίκη στα τέσσερα τελευταία τους ματς. Η Νάπολι μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,62.

* Στην Serie A, η Έμπολι υποδέχεται την Μίλαν. Μία νίκη στα επτά φετινά τους παιχνίδια έχουν οι γηπεδούχοι, με τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες στα υπόλοιπα έξι, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις πρώτες επτά αγωνιστικές. Η Μίλαν έχει το προβάδισμα για τη νίκη και το διπλό στο 1,65 αξίζει το ποντάρισμά μας.

Παρασκήνια

Θέματα